SEDAŞ'ın İcra Başkanı işçi gibi çalışıyor
Gündem, 15 Temmuz 2019 14:18SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz, SEDAŞ’ın Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce il ve ilçelerinde elektrik dağıtım faaliyeti yapan çalışanları ile sık sık bir araya geliyor. Farklı İl ve İlçelerde 7 gün 24 saat arızalara müdahale eden, elektriğin sürekliliğini sağlamak üzere SEDAŞ İşletme Bakım birimlerinde konuşlanmış ve vardiyalı olarak görev yapan İşletme Bakım ekipleri ile işyerlerinde ve sahada bir araya gelen SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz farklı birimlerle ve ekiplerle de sahada birlikte göreve çıkıyor.
Dr.Necmi Odyakmaz Bolu’da endeks görevi yapan, Düzce’de de Sayaç Operasyonu gerçekleştiren, Kesme Bağlama ve Kaçak Yönetimi görevlileri ile gün boyunca birlikte çalıştı. SEDAŞ’ın iş güvenliği amaçlı yaptırılan kurumsal kıyafetlerini giyerek ve kişisel koruyucu donanımlarını da yanına alarak, SEDAŞ ekipleri ile aynı anda sahaya çıkan SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, iş emri oluşturulan ve SEDAŞ ekiplerine görev olarak verilen işlere, ekip arkadaşları ile gitti. Sayaçların okunması, sayaç bağlantısı, sayaç değişimi, enerji kesme ve bağlama, kaçak kontrolü ve tutanak tutulması gibi işleri de ekip arkadaşlarıyla birlikte yaptı ve yapılan çalışmalarla ilgili ekiplerin görüş ve önerilerini de aynı anda dinledi.
ÇALIŞANLARLA SAHADA AYNI İŞLERİ YAPTI
Farklı işletmelere mutlaka ziyaretler yaparak çalışanlarla ayrı ayrı tanışmayı ve çalışanlarla etkin bir iletişim sağlamayı hedefleyen Odyakmaz, “Mesai arkadaşlarımızla aynı koşullarda iş yapmak ve üstlendikleri görevleri ve meşakkatli işleri birlikte paylaşmaktan, mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Elektriğin sürekliliği için zorlu koşullarda da olsa mücadele veriyor, enerji ve emek harcıyorlar. Bu süreçte döktükleri alın terine tanık olurken, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet için de büyük çaba harcadıklarını gördüm. Aynı şekilde sahada dikkatle ve özenle görev yapan, sorumluluk alan tüm SEDAŞ çalışanlarına emekleri ve harcadıkları performans için teşekkür ediyor ve kendilerine kazasız, belasız başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.
KADIN ÇALIŞANLARLA DA GÖREVE ÇIKTI
Düzce’de kadın çalışanlarla da sahaya çıkan D. Necmi Odyakmaz, kadın çalışanların sahada karşılaştıkları güçlükleri ve geliştirdikleri çözümleri bizzat kendilerinden dinlerken, onlarla da sayaç ölçü devresi kontrollerini ve sayaç bağlantıları ile ilgili görevler yaptı. Kadın çalışanları, sektörde bu işleri kadınların da yapabildiğini gösteren örnek çalışanlar oldukları için tebrik etti. SEDAŞ’ın “Fırsat Eşitliği Projesine” verdikleri destek için teşekkür etti.
.gif)
Gündem, 15 Temmuz 2019 14:18
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit ve Gebze’de 1500 kişilik iftar çadırı kuruldu
İzmit’te de Ramazan geleneği bozulmadı
Gebze depreme hazır mı?
Körfezli kadın ragbiciler ilk etabı lider olarak tamamladı
Kartepe Kent Meydanı Cami ilk teravih namazında dolup taştı
İzmit’te AKP’li gençler Sultan Abdülhamid’i andı
Körfezray metro projesinde özel araç yıkama üniteleri kuruldu
Kartepe’yi kansertepe yapmanıza izin vermeyeceğiz!
Umut azalıyor, derin işsizlik büyüyor
Başkan Sezer, Kaymakam Gültekin’i yeni Hükümet Konağı’nda ziyaret etti
Kocaeli’de 168 şoföre daha ceza kesildi
Atatürk vatandır! Helal olsun size çocuklar
Halk Et Mobil Aracı İzmit Belediye Meydanı’nda olacak
Tiryakilere bir kötü haber daha
Milli iradenin karşısında diz çökecekler
Emekliye 14 bin lira ikramiyeyi AKP ve MHP reddetti
Gölcüklü çocuklara iyi haber!
Altında yön ne olacak?
Büyükakın’dan Ramazan mesajı: Özümüze dönüşün vaktidir
KO-MEK kursiyerleri 40 yıllık tiyatroculara taş çıkarttı
Kocaeli Saadet Partisi’nden kayıp çocuklar çağrısı
Ramazanda Darıca’da her gün ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek
Derince Yelken Kafe Restoran’da iftar menülerinin fiyatı açıklandı
MHP Dilovası İlçe Başkanı Turhan’dan Türkiye ikincisi Boz’u tebrik etti
Ekonomideki kötü gidişat bir firmayı daha iflasa sürükledi
İzmit’te yeni sahne kapılarını açıyor
Beyaz unlu ekmek tamamen tarihe karışıyor
144 konutluk Kartepe Kent Konut Evleri’nde durum ne?
KOTO ve KOSAD’dan kredi süreçlerinde sigorta dayatmalarına karşı ortak duruş
Erbakan, İYİ Parti ile ittifak sinyali verdi
Büyükakın: Toplumda iyiliğin rengi hakim olsun
Paranın itibarı kalmadıysa sorumlusu millet değildir
Söyle bakalım Lozan'la, Atatürk'le barışık mısın?
Erdoğan’ın tutmadığı seyyanen zam sözüne tepki
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
