Nail Çiler'den 15 Temmuz mesajı
Gündem, 11 Temmuz 2019 20:27Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklama yaptı.
İşte o açıklamanın içeriği: Milletimizin egemenliğine ve bağımsızlığına kast edilemeyeceğini, büyük cesaret ve canı pahasına mücadele örneğiyle tüm dünyaya gösteren aziz Türk Milletinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.
Gebze Ticaret Odası olarak, 15 Temmuz darbe girişimine karşı demokrasiye sahip çıkışın simgesi olan bu özel günde; milletimiz ile birlikte olma gayretiyle yetki alanımız içinde bulunan Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerimizde kurduğumuz standlarla halkımızın coşkusuna ve heyecanına ilk günden itibaren ortak olduk. 15 Temmuz’ un 3. Yıldönümünde de yine halkımız ile birlikte meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Oda binamızda her yıl ziyarete açtığımız “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergimiz” bu yılda da tüm bölge halkına açık olacaktır.
Milletimiz başta olmak üzere; Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamız ülkemizi iç savaş ortamına sokmak isteyenlere Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın öncülüğünde en güzel cevabı vermiş, bir destana dönüşen demokrasi bayramımız birlik ve beraberliğimizin göstergelerinden biri olarak tarihimize geçmiştir.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nde; devletimizi ele geçirmeyi hedefleyen hain planı düzenleyenlere karşı ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve manevi değerlerimiz uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, kararlı ve korkusuz duruşlarıyla meydanlarda mücadele veren gazilerimize ve bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hiçbir şer odağına fırsat tanımayacak olan milletimize minnetlerimi sunuyorum.
Gündem, 11 Temmuz 2019 20:27
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
