İktidarın tazgahı bozuktur
Siyaset, 06 Temmuz 2019 22:16Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras AKP'ye yüklendi 'İktidarın tezgahı bozuktur. Bozuk tezgahtan düzgün mal çıkarmak mümkün değildir. Tezgahın başında apoletlilerde olsa, başörtülülerde olsa, sarıklılar da olsa sonuç değişmez' dedi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras basının karşısına çıktı. Partinin yeni il binasında basınla buluşan Aras gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Basının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Aras’ a il yönetim kurulu eşlik etti.
.gif)
.gif)
Aras’ ın hükümete ağır eleştiriler yönelttiği açıklamalarından satır başları şu şekilde; “iktidar 12,5 milyon emekli ve 2,5 milyon memurun merakla beklediği temmuz ayı zamlarını açıklamış bulunuyor. Buna göre hükümet memura ve emekliye % 5 zam vermiştir. Aynı hükümet çaya, şekere, elektriğe yüzde %15 zam yapmıştır. Böylelikle hükümet kaşıkla verip kepçe ile alma geleneğine devam edeceğini bir kez daha ispat etmiştir. Lakin halkın artık buna dayanacak gücü kalmamıştır.
Halkımız bu manzara karşısında bizi gördüğü her yerde, neredesin Erbakan hocam? Diyerek boynumuza sarılmaktadır. Bu ülkede iki tip siyaset anlayışı mevcuttur. Vizyon ve komisyon siyaseti; yatlarda sefa sürmek, lüks araçlardan inmemek, ihaleler kovalamak üzerine kurulan bu siyaseti takip edenler, hem kendisini hem de yandaşlarını zengin ederler. Bu yolun takipçileri Siyonizm ve onun işbirlikçileridir.
Misyon siyaseti; güçlüyü haklı değil, haklıyı güçlü yapan siyaset biçimi budur. Bu siyaseti takip edenler sömürmezler, adil paylaşım yaparlar. Bu yolun takipçileri de milli görüşçülerdir. Vizyon ve komisyon siyasetini güden Siyonizm kendisi lüks içinde yaşarken, kerpiç evlerde yaşayanların üzerlerine bomba yağdırmaktadır. Neden çünkü menfaati bunu gerektiriyor.
Misyon siyaseti ise menfaati değil hakkı esas alır. Bu yüzden bütün dünyanın petrolünü milli görüşçülere verseler bir tek mazlumun tek tüyünü koparmazlar. İşte bu yüzden dünyanın kurtuluşu da memurun, işçinin, emeklinin kurtuluşu ancak milli görüşçülerin iktidarı ile mümkündür. Yeniden Refah Partisinin iktidarı ile mümkündür.Bugün ülkeyi yönetenlerin hanımları başörtülüdür, kendileri namaz kılarlar, sarıklı cübbeli din adamları kanaat önderleri kendilerini destekliyor. Ama başaramıyorlar. Neden? Çünkü islam şekil dini değil esas dinidir. İslam şuur dinidir.
İktidarın tezgahı bozuktur. Bozuk tezgahtan düzgün mal çıkarmak mümkün değildir. Tezgahın başında apoletlilerde olsa, başörtülülerde olsa, sarıklılar da olsa sonuç değişmez. Üretim olmassa kalkınma olmaz! Kapındaki araba ithal olur, babayiğit peşinde ömrün geçer. Havadaki uçak ithal olur, S400, F35 kavgası bitmez. Askerin silahı ithal olur, sıkışınca parça bulunmaz. Ekmeklik un ithal olur, savaş olsa aç kalırsın. Kurban bayramı gelir, ithal kurbanlık bulursun asıl bayramı ihraç edenler yapar. Hatta samanı bile ithal edersin espri malzemesi olursun. Kurtuluşun çaresi milli görüş gemisine binmektedir. Nuh'un gemisi milli görüştür. Milli görüşün tek temsilcisi yeniden refah partisidir.
Siyaset, 06 Temmuz 2019 22:16
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesinden 3’üncü kütüphane
Bir dev şirket daha iflasın eşiğinde
Serdar Mahallesi’nde yeni merdiven ve istinat duvarı mesaisi
Boğulma tehlikesi geçiren 38 kişi daha zamanında kurtarıldı
Gebze ve diğer ilçeler kendi kaderine terk edildi
Kocaeli’nde tarla ve bahçeler suya doydu
Vali Aktaş, Derince'deki o okul inşaatını yerinde inceledi
Bir komedyene daha espri yaptı diye hapis cezası
Başkan Çiftçi’den 15 Temmuz mesajı: Gurur duyuyorum
Bahçeli'nin danışmanı ne demek istedi?
Gölcük'te Atık Getirme Merkezi gün sayıyor
Akılları telefonlara da zam yolda!
Öldürme ve yaralama da çocuğa indirim kaldırılıyor
Tavuk eti tüketiminde düşüş
Kandıra Ağva Yolu’nu kullanan sürücüler dikkat!
Büyükakın’dan 15 Temmuz mesajı: Tek yürek olmaya devam edeceğiz
Muhalefete yönelik davalardan adalet çıkmaz
Kocaeli’nde her gün yüzlerce kişi bu numarayı arıyor!
Ormanya’da yavru leyleklere de sahip çıkıldı
Büyükşehir, Yenilikçi Uygulamalar Ödülü’ne layık görüldü
Haluk Levent'ten şaşırtan açıklama!
Kocaeli Büyükşehir’den ibadethanelere 32 milyon liralık destek
Benzine de büyük zam yolda!
GTÜ'de mezuniyet coşkusu
Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi: Endişe ediyoruz
Gölcük’te plaj voleybolu turnuvası sona erdi
KOTO'dan Hollanda, ABD ve Macaristan iş dünyasıyla temaslar
Maaşları eksik yatacak!
Başiskele’de motor sporu tutkunlarını buluşturan yarış
Kocaeli vekilinden çağrı: Önlem alınsın başka ölümler yaşanmasın
Bakan Gürlek Kızılay'a 150 bin TL bağışladı!
Altın Kiraz Festivali’nde Emre Fel konseriyle muhteşem bir final
Haluk Levent hayırsever mi, dolandırıcı mı?
Gölcük’te nefes kesen at yarışı
Son anketten çıkan sonuçlar şaşırttı!
Savcılıktan Haluk Levent kararı! Gözaltına alındı
Çık karşıma, ikinci kez yarışalım, ikinci kez seni yenelim!
İzmit Gündoğdu’ya yeni beton kaldırım
Gölcük'te köy takımları yeşil sahada kapıştı! Hasaneynspor şampiyon oldu
