Kolpa ve Kahveci ile unutulmaz festival
Gündem, 24 Haziran 2019 17:52Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl 3.sü yapılan İhsaniyespor Bahar Festivali, Melih Kahveci ve KOLPA Grubu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Büyük coşkunun yaşandığı festivale Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katıldı.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl 3.sü yapılan İhsaniyespor Bahar Festivali ünlü sanatçıların katılımıyla İhsaniye Kent Meydanı’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan festivale, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Belediye Meclis Üyeleri, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Şevlet Kaba, İhsaniyespor Başkanı Serkan Başoğlu başta olmak üzere ilimizin dört bir köşesinden gelen vatandaşlarla beraber İhsaniyeliler katıldı.
.gif)
“İHSANİYESPOR İLE GURUR DUYUYORUZ”
İlçemizin tanınmış ismi Melih Kahveci ve ülke genelinde ünlü KOLPA Grubu’nun sahne aldığı festival de katılımcılara seslenenBaşkan Ali Yıldırım Sezer, “Güzel bir akşamda İhsaniyemizde hep beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İhsaniye’nin neyi meşhur arkadaşlar. Elması ve bir de İhsaniyespor’u meşhur arkadaşlar. Bunda emeği geçen başta kulüp başkanı Serkan Başoğlu ve Zafer Kanpara kardeşime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gölcük’ün iki tane profesyonel takımı var. Gölcükspor ve İhsaniye’nin Kadın Voleybol Takımı da 2.lig de mücadele ediyor. Bundan dolayı gurur duyuyoruz. Sözü fazla uzatmayacağım. Buraya eğlenmeye geldiniz. Ben bu gecenin olmasında emeği geçen İhsaniyespor yönetimine ve siz ihsaniyelilere çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum” diyerek sözleri noktaladı.
“FESTİVALLERİN BİRLİĞİMİZE BÜYÜK KATKISI VAR”
Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ise yaptığı konuşmada, “Gölcük, kültür, sanat, spor alanında kendini ispatlamış büyük ve gelişmiş bir ilçe. Belediyem izin desteğiyle, STK’ların öncülüğünde birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. Ben inanıyorum ki, bu etkinliklerin Gölcük’ün kardeşliğine, birliğine büyük katkıları vardır. Ben bu gecenin hayata geçmesinde İhsaniyespor’un başkanına, yönetim kurulu üyelerine ve sporcularına teşekkür etmek istiyorum. Kıt kaynaklarla Gölcükümüzü Türkiye çapında tanıtıyorlar.
UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞANDI
Festival boyunca Melih Kahveci ve KOLPA Grubu en güzel şarkılarını katılımcılar için söylerken, İhsaniye Kent Meydanı’nda doyasıya eğlendiler ve unutulmaz bir akşam yaşandı.
Gündem, 24 Haziran 2019 17:52
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İşsizlikte Avrupa birincisiyiz
5. Kocaeli Film Festivali açılış galası Gölcük’te gerçekleşecek
İçki satışında yeni karar
İzmitli öğrenci Mersin’de hayatını kaybetti
SEKA Kültür Alanı teknoloji üssüne dönüşüyor
Alım gücü yok, esnaf satış yapamıyor
Dernek başkanları Büyükşehir’in projelerini yerinde inceledi
Emekli promosyon tutarları değişti
Kavurucu sıcaklar kapıda!
İğrenç mahalle dedikodusunu bırakın açıklayın
Kocaeli’de dev bir organizasyon daha
Sanayi sitesi çevresi deprem bölgesini andırıyor
Fatih Batı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Dilovası’nda MHP’lilerden şehit ailelerine ve gazilere saygı
İstanbul vekili Bayhan, Gebze’de grevdeki işçilerle bir araya geldi
İzmit Belediyesi’nden duyuru: Vezneler açık olacak
Derhal kurultay yapılmalıdır
Vali Aktaş, şehit aileleri ve gazilerin bayramlaşma programına katıldı
Kandıra’da yol konforunu artırmak için bir ihale daha yapılacak
AKP iktidarının planı CHP'nin kontrollü şekilde parçalanması
Özgür Özel nerede, Kocaeli’deki CHP’liler orada!
Büyükşehir heyeti Hollanda’da teknik temaslarda bulundu
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu itirafı!
Hain demişti, helallik istediği ortaya çıktı!
Aziz Yıldırım yarın Kocaeli’de
Buna bilimsel eğitim sistemini yok etmeye çalışmak denir!
KOÜ öğrencileri Kızılay ile örnek bir projeye imza attı
Antikkapı, karlı dağda unutulmaz bir kış deneyimi yaşattı!
Erdoğan isim vermeden İmamoğlu'na yürüdü!
Ekonomik kriz kurbanı da vurdu!
Kocaeli’de kütüphaneler haftanın 7 günü açık olacak
Çocuklar okul sıraları yerine çocuk işçiliğine ve açlığa mahkum ediliyor
Gölcük’te sel sularına kapılan anne ile oğlu boğularak öldü
Ekonomide karanlık bir döneme giriyoruz
Kocaeli’de sıfır atık için ortak koordinasyon
Yollar genişliyor, trafik rahatlıyor!
Emeklileri isyan ettiren karar!
Dilovası’nın tanınmış isminden acı haber
Karamürsel’den Güney Kore’ye gitti, hastalanarak öldü
