Ucuzluk panayırı Körfez esnafını bitirir!
Gündem, 25 Mayıs 2019 00:06Körfez'de 31 Mayıs 4 Haziran arasında düzenlenmesi planlanan 'Ucuzluk Panayırı' için tepkisini dile getiren Körfez'de yıllardır esnaflık yapan Çağrı Giyim'in sahibi Sebahattin Yiğit; resmi makamlara müracaat ederek; bu panayırın esnaflara büyük zarar verdiğini belirterek iptalini istedi.
Körfez Kaymakamlığı; Körfez belediyesi Başkanlığı, Körfez Ticaret Odası'na dilekçe ile başvurarak panayırın iptalini isteyen Sebahattin Yiğit; resmi makamlara verdiği dilekçede şu bilgilere yer verdi: "Körfez İlçe'de Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından organize edilen ve adına 'Ucuzluk Panayırı' denilen etkinlik tarihleri arasında Körfez İlçe Ağadere Caddesi'nde düzenleneceği ifade edilmektedir.
Bu panayırın belirli esnaflar haricinde hiç bir kimseye fayda sağlamayacaktır. Aksine bu panayır, Körfez'de ki esnafları zor durumda bırakacaktır. Şöyle ki; burada Ticaret Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifine kayıtlı 7 bin esnaf bulunmaktadır. Panayırın düzenleneceği alanda ise sadece 118 esnafımız yer almaktadır. Burada bulunan 118 esnafımız faydalansın diye geri kalan 7 bin esnaf yok sayılmakta, esnaflarımızın ticaretine zarar verilmektedir.
Bu nedenle, yapılan bu panayır, Ağadere Caddesi'nde yapılmasını isteyen 4-5 esnafın isteği üzerine yapılmış; topluma ve millete zarar vermekten başka bir şey değildir. Bu yüzden Anayasamızın ilgili kanun maddeleri gereğince, haksız rekabete yol açan bu panayırın acilen engellenmesini, yapılacaksa bile tarafsız ve herkesin katılımın sağlanacağı bir alanda yapılmasını talep ediyorum. Esnafımızı korumak, haksız rekabeti önlemek, haksız kazanç elde edenlere engel olunmalı; panayır bir an önce iptal edilmelidir."dedi.
Gündem, 25 Mayıs 2019 00:06
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası’nda MHP’lilerden şehit ailelerine ve gazilere saygı
İstanbul vekili Bayhan, Gebze’de grevdeki işçilerle bir araya geldi
İzmit Belediyesi’nden duyuru: Vezneler açık olacak
Derhal kurultay yapılmalıdır
Vali Aktaş, şehit aileleri ve gazilerin bayramlaşma programına katıldı
Kandıra’da yol konforunu artırmak için bir ihale daha yapılacak
AKP iktidarının planı CHP'nin kontrollü şekilde parçalanması
Özgür Özel nerede, Kocaeli’deki CHP’liler orada!
Büyükşehir heyeti Hollanda’da teknik temaslarda bulundu
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu itirafı!
Hain demişti, helallik istediği ortaya çıktı!
Aziz Yıldırım yarın Kocaeli’de
Buna bilimsel eğitim sistemini yok etmeye çalışmak denir!
KOÜ öğrencileri Kızılay ile örnek bir projeye imza attı
Antikkapı, karlı dağda unutulmaz bir kış deneyimi yaşattı!
Erdoğan isim vermeden İmamoğlu'na yürüdü!
Ekonomik kriz kurbanı da vurdu!
Kocaeli’de kütüphaneler haftanın 7 günü açık olacak
Çocuklar okul sıraları yerine çocuk işçiliğine ve açlığa mahkum ediliyor
Gölcük’te sel sularına kapılan anne ile oğlu boğularak öldü
Ekonomide karanlık bir döneme giriyoruz
Kocaeli’de sıfır atık için ortak koordinasyon
Yollar genişliyor, trafik rahatlıyor!
Emeklileri isyan ettiren karar!
Dilovası’nın tanınmış isminden acı haber
Karamürsel’den Güney Kore’ye gitti, hastalanarak öldü
Çayırova’da ulaşım konforu artıyor
Ağzı olan konuşuyor! Seçim yapılmayacakmış
Derince’de motosiklet tutkusu ölüme götürdü!
Gram altınla ilgili tarih verildi!
Korkutan tahmin! İnsanlık tarihinin en sıcak yılı
Kocaeli Şehir Hastanesi hemşiresi Filiz Öner Uyar’a anlamlı ödül
Burası buz pateni değil, Milli İrade Meydanı!
Yayaları ve sürücüleri düşünen yok!
IBAN'a para gönderirken bunu yapmayın!
Kocaeli polisine yangın eğitimi
Lahmacunu 1450 TL'ye satan işletmeye ceza yağdı
İzmit’te et bağışı kampanyasıyla dayanışma büyüyor
Karamürsel güreş ağası Tacettin Aslan vefat etti
