Sedaş aydınlatma için gece gündüz çalışıyor
Gündem, 09 Mayıs 2019 15:53SEDAŞ ekipleri aydınlatma bakımlarını 7/24 sürdürürken, İşletme Bakım ekipleri ile Sakarya, Kocaeli,Bolu ve Düzce illerini kapsayan 20 bin kilometrekarelik görev alanında yer alan 4 İl, 45 ilçe, 766 köy ve 1344 mahallede toplam 410 bin 860adet aydınlatma direğinde yer alan armatürlerin,çalışır halde bulunması ve her gece devreye girmesi için bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Hizmet bölgesinde karanlık cadde ve sokak kalmaması için, sönen ve arızalanan lamba ve armatürlerin onarımını ve bakımını yapan SEDAŞ ekipleri, gelen talep ve şikayetleri hızla değerlendirirken bu doğrultuda ekonomik ömrünü tamamlayan armatürleri yenileri ile değiştiriyorlar. SEDAŞ sadece 2018 yılında 7.133 adet aydınlatma tesisinin periyodik bakımını yaparken, 76.189 adet aydınlatma ampulü ve 17.510 adet aydınlatma armatürünü yenileriyle değiştirdi. Ekonomik ömrünü doldurmamış ve kullanılır durumda olan, fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan 35.776 adet aydınlatma armatürüne de müdahale ederek, bakım ve onarım çalışmaları ile aydınlatma sisteminde değerlendirilmesini de sağladı.
SEDAŞ ekipleri aydınlatma arızalarını giderirken, web sayfası üzerindeki talep, öneri kanalından ve webchat üzerinden gelen bildirimleri, SEDAŞ Mobil Uygulaması’na yapılan ihbarlardanalınan bilgileri,SEDAŞ Müşteri İlişkileri Yönetim Sistemi’nde kayıt altına alıyor, titizlikle değerlendirerek,aydınlatma çalışmalarını 7/24 sürdürüyor. Aydınlatma yönetmeliği kapsamında Valilikler’in bünyesinde kurulan ‘’Aydınlatma Komisyonları’’ Vali Yardımcıları Başkanlığı’nda TEDAŞ, ilgili Belediye ve SEDAŞ temsilcileri ile bir araya gelerek, Aydınlatma Tesisleri için ortak karar veriyorlar. Yeni yapılan tüm aydınlatma tesisleri, Belediyeler ve SEDAŞ tarafından da yapılsa, aydınlatmada kullanılan enerjinin kayıt altına alınması için abonelik işlemleri gerçekleştirilmeden Aydınlatma Tesisleri’nin enerjibağlantısı yapılmıyor.
SEDAŞ İşletme Bakım ekipleri trafikte yoğunluğu olan caddelerde gerekli güvenlik önlemlerini almak üzere İl Emniyet Müdürlükleri’nde Trafik Uygulama ve Denetleme Müdürlükleri ile yazışmalar yaparak ve gerekli izinleri alarak, karayolu güzergahlarında da son süratle aydınlatma bakımlarını yapıyorlar.
Gündem, 09 Mayıs 2019 15:53
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü torpil yuvası mı?
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaretlere devam
Dövizi tutmak için kaç milyar dolar harcandı?
Başkan Sezer iki altın madalya kazanan yüzücüyü kutladı
Kocaelili çiftçilere sebze fidesi desteği
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
Dikkat! Başiskele Kavşağı’nda geceleri trafik güzergahı değişecek
Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
O noktada kaza geliyorum diyor
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
