Karaosmanoğlu’nun festivali devam edecek mi?
Gündem, 02 Nisan 2019 05:42Başkanlık görevini birkaç gün içinde Tahir Büyükakın’a devretmeye hazırlanan İbrahim Karaosmanoğlu’nun planladığı lale festivalinin bu dönem ki bölümü 7 Nisan’da gerçekleştirilecek. Bu festivalin Tahir Büyükakın döneminde devam edip etmeyeceği de merak ediliyor.
1 MİLYON LALE DİKİLDİ
Baharın gelmesiyle kentin dört bir yanını kaplayan rengârenk laleler, açmaya başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sekapark’a 1 milyon lale dikildi. Sekapark’ta laleler ile ay ve yıldızlar, emojiler, fil ve balon, gezegen, Kocaeli silüeti, yelkenli, maşa ve koca ayı figürleri oluşturuldu.
5 BİN PAKET LALE SOĞANI SATILDI
Sekapark Lale Festivali öncesinde 12 ilçedeki satış noktalarında çıkarılan laleler vatandaşlar tarafından satın alındı. Vatandaşlar 5 bin paket lale soğanıyla saksılarda en güzel laleleri yetiştirdi.
EN GÜZEL LALELERE ÖDÜL
Sekapark Lale Festivali’ne katılım gösteren vatandaşlardan birinciye 4 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin, dördüncüye 1 bin ve beşinciye 750 TL ödül verilecek. Ayrıca 100 kişi 200’er TL mansiyon ödülünün sahibi olacak. En güzel laleler oluşturulan jüri tarafından, 7 Nisan Pazar günü yapılacak olan 12. Sekapark Lale Festivali’nde belirlenecek.
MARMELAT KUKLA GELİYOR
Birbirinden farklı eğlencenin ve ikramın içinde olacağı lale festivalinde Kukla Marmelat şovu çocuklarla buluşacak. Saat 15.00’de festival alanında başlayacak olan Kukla Marmelat şov ile çocuklar doyasıya eğlenecek.
ÇOCUKLAR EĞLENECEK
Lale festivali tam bir şenlik havasında geçecek. Şişme oyun grubu, Marmelat Kukla Şov, Ahşap yakma atölyesi, animasyon ekibi tarafından çocuklar için eğlenceli yarışmalar, balon dağıtımı, halk oyunları gösterisi ve Büyükşehir Belediyesi Bando Takımının yer bulacağı alanda çocuklar gönüllerince eğlenecek. Öte yandan alanda kaligrafi sanatı, ebru sanatı ve yüz boyama etkinliğiyle çeşitli sürprizler yer alacak. Ayrıca çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtımı yapılacak.
Gündem, 02 Nisan 2019 05:42
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
Vali Aktaş, İYİ Partilileri ağırladı
Burada ne zaman gerekli çalışma yapılacak?
Kartepe Kent Konut Evleri’nde kaba inşaat tamamlandı
Manavların kültür hafızası bu kitapta toplandı
Eski bakan Günay'dan ucube sisteme sert sözler!
Körfezli 3 küçük karateci milli takıma davet edildi
LPG'ye dev zam yolda!
Yüzde 3.600’lük artışlar trafik güvenliğini sağlamadı, vatandaşın belini büktü
Erdoğan yine kendisini savunmadı, saldırdı!
