Seçim günü hava nasıl olacak?
Gündem, 30 Mart 2019 19:06Yere seçimler bu sene yurdun dört bir yanındaki farklı hava olaylarıyla geçecek. Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde yağmur etkili olurken, Doğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgeleri karlı havanın etkisi altında olacak. Marmara'da ise fırtına bekleniyor.
Türkiye’nin gündemi 31 Mart yerel seçimleri. Yarın Türkiye’nin birçok noktasında ciddi hava muhalefeti bekleniyor. Doğu Anadolu’nun birçok şehri seçim gününü karlı bir havanın etkisi altında geçirecek. İç Anadolu Bölgesi’nde Ankara dahil birçok noktada karla karışık yağmur bekleniyor. Marmara ise fırtına ve serin havayla seçim gününü geçirecek.
HAFTA BAŞINDAN İTİBAREN HAVA SICAKLIKLARI YÜKSELİYOR
Serin geçen hafta sonunun ardından pazartesi günüyle birlikte hava sıcaklıklarının adım adım yükselmesi ve hafta ortasına kadar yağışlı havanın yurdu terk etmesi bekleniyor.
80 KİLOGRAM YAĞMUR 50 SANTİMETRE KAR UYARISI
!Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Antalya ve Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimler ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu’nun batısında yağmur ve sağanak, Akdeniz’in kıyı kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu ile Malatya, Elazığ ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli (40-80 kg/m2) yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Hakkari çevreleri ile Şırnak’ın doğusunda kuvvetli ve yer yer yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Gündem, 30 Mart 2019 19:06
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kandıra’da tepki çeken yasak
YRP İl Başkanı Aydın’ın o istifa ile ilgili yorumu: Tezgahı biliyoruz, tezgahtarı tanıyoruz
Gebze Ticaret Odası’ndan Ankara çıkarması!
MÜZEFEST renkli görüntülere sahne oldu
Kartepe Menderes Bulvarında aydınlatma lambaları yanmıyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları şampiyon oldu
Sürgün yolculuğu Babalı’da anıldı
Kocaeli’de bayram öncesi güvenli alışveriş denetimi
İzmit’te bayram öncesi esnaflar bunu yapabilecek!
Erdoğan o izni de kendine bağladı!
İzmit Şehit Özcan Kan Fen Lisesi’nin Hollandalı misafirleri
BTP’lilerin Başiskele temasları
20 bin öğrencisi olan Bilgi Üniversitesi kapatıldı
KSO Başkanı Zeytinoğlu’ndan sanayi kapasite anketi ve sanayi endeksi değerlendirmesi
Derince Cemevi, Cem Vakfı’na devredildi
İYİ Parti’nin Kocaeli’deki toplantısına Denizli vekili de katıldı
Sanayi sektörü alarm veriyor
Vatandaş artık hiç bir siyasi partiye güvenmiyor!
Ekonomide mutlak butlan şoku!
Cumhuriyet’e bir darbedir, anayasal düzeni yok etmektir
CHP Kocaeli İl Başkanı Arcan’dan sert sözler
CHP'de Özgür Özel'e büyük destek!
Kılıçdaroğlu göreve dönecek!
Kartepe Evleri’nde 144 yeni dairenin sahipleri kura ile belirlendi
Doğu Kışla’da bayram pazarı kuruluyor
İzmit’te Şehit Polis Şeyda Yılmaz Çınar Çocuk Evi de kapılarını açıyor
Başiskeleli miniklerden bayram kesesi!
Sarısu’da gençlik festivali böyle geçti
Dilovası’nda MHP’liler kan verdi
Derince’de Deprem Şehitliği’ne ücretsiz otobüs seferleri
Dilovası faciası TBMM gündemine taşındı
İzmit’te türkü dolu gece
Yuvacık Barajı’nın güvenliği için bu karar alındı
Çayırova’daki o projede çalışmalar son sürat
Kocaeli Şehir Hastanesi’nde doğum hizmetlerinde kalite masaya yatırıldı
AKP MKYK Üyesi Hilmi Türkmen Gölcük’te konuştu
Erdoğan'ın DEM'lilerle anayasa planı!
Doğum oranında korkutan düşüş
İzmit sahilinde balık dürüm ziyafeti sizi bekliyor!
