Gönül: Gönlünüzdeki cevapla sandığa gidin
Siyaset, 25 Mart 2019 10:32Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kabaoğlu Mahalle Muhtarı ve Üçtepe Spor Kulübü Başkanı Ali Akbaş’ı ve bölge halkını ziyaret etti.
Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kabaoğlu Mahalle Muhtarı ve Üçtepe Spor Kulübü Başkanı Ali Akbaş’ı ve bölge halkını ziyaret etti. Üçtepe Spor Kulübü binasında gerçekleşen ve büyük coşkunun hakim olduğu programda başkan adayı Gönül’e Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Aykut Çağlayan ile meclis üyesi adayları eşlik etti. Program kapsamında açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “17 yıl önce Türkiye nasıldı elinizi vicdanınıza koyun ve cevap verin. Sonra gönlünüzdeki cevapla sandığa gidin” dedi.
.jpg)
İSTEKLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ
“Bizler İzmit Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu şekilde çalışarak İzmit’te hizmet yarışında yeni rekorlar kıracağız.” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “7/24 çalışarak sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Bizler yapamadığımız işlere söz vermedik, vermeyeceğiz. Mahalle meclislerimizde hep birlikte oturup konuşacağız. Sizin isteklerinizi belirleyerek o istekler doğrultusunda çalışacağız. Hem yerinde yönetim hem de yerinde denetim yapacağız. Çünkü mahalleyi birlikte yönetmek benim en önemsediğim konudur. Ortak akıl ile hep birlikte çalışarak en güzel hizmetleri getireceğiz” şeklinde konuştu.
TECRÜBE VE BİLGİ AK KADROLARDA MEVCUT
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Makamlar gelip geçicidir, mühim olan bu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Her yeri altınla kaplayabiliriz ama insanı sevindiremedikten sonra bir anlamı yok. Mühim olan insanlarımızın mutluluğudur. Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden çok çalışacağız. Bu iş fedakarlık, sevgi, bilgi, tecrübe ve vizyon ister. Bu saydıklarımın hepsi AK kadrolarda mevcut. İlk defa seçimlere bir ittifak ile giriyoruz. Cumhur ittifakı sadece seçimden seçime bir araya gelen bir ittifak değildir. Milletin kendi iradesi ile 15 Temmuz’da kurduğu bir ittifaktır. 17 yıl önce Türkiye nasıldı elinizi vicdanınıza koyun ve cevap verin. Sonra gönlünüzdeki cevapla sandığa gidin” ifadelerini kullandı.
HEP BERABER YÖNETECEĞİZ
Başkan adayı Gönül’ün ardından açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Sibel Hanım, mimar olmasından dolayı belediyecilikle ilgili yapılacakları hakkıyla biliyor. Biz burayı hep beraber yöneteceğiz. Bizler Sibel Hanım ile beraber çalışacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından başkan adaylarına 41 numaralı ve isimlerinin yazıldığı Üçtepespor Kulübü’nün forması hediye edildi.
Siyaset, 25 Mart 2019 10:32
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
Kocaeli'de trafik cezaları ve radar uygulamaları vatandaşı mağdur ediyor
İzmit’te esnaf ve vatandaşı buluşturan Alışveriş Festivali başladı
Emekli ve asgari ücretliler için ara zam çağrısı
Ümit Özdağ'a Şeyh Said cezası!
TEM Otoyolu Muallimköy Kavşağı 35 gün kapalı kalacak
Muhalefetin çamur güreşine bizi çekmesine izin vermiyoruz!
Bu mu adalet?
Dilovası’nda o park ve mesire alanı yenileniyor
Çayırova Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda çalışmalara devam
Büyükakın: Sosyal yaşamın kalbi bu merkezde atacak
Güngör çiftine Güle güle oturun dediler!
Derince Harikalar Sahili’nde harika konser!
Körfez zabıtasından güvenli ulaşım denetimi
İzmit’ten Büyükada’ya vapur gezisi
5 bin haneye yetecek elektriği kaçak olarak kullandılar!
Hindistan-AB Serbest Ticaret Anlaşması rekabet gücümüzü zorlayabilir
Başiskele’deki dünya rekoru kırılan projede 9 köprünün montaj işi tamam
Kocaeli’de konut satışındaki düşüşün sebebi ne?
Bu değirmenin suyu nereden geliyor?
Öğrencileri mezun olmadan sektörle buluşturan GEBKİM modeli tanıtıldı
Son anketten AKP açık ara birinci mi çıktı?
Körfezim Eğitim Kurumları’nda liseye geçiş coşkusu!
KOÜ’de kulakların pasını silen müzik dinletisi
Hayat kimya, Türkiye’nin en mutlu işyerleri listesinde
Başkan Hürriyet Fas’taki UCLG Dünya Kongresi’nde konuşacak
Vali Aktaş, Derince’de projeleri yerinde inceledi
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan Mayıs ayında 54 soru önergesi, 26 komisyon başvurusu
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
