Gönül: Gönlünüzdeki cevapla sandığa gidin
Siyaset, 25 Mart 2019 15:01Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kabaoğlu Mahalle Muhtarı ve Üçtepe Spor Kulübü Başkanı Ali Akbaş’ı ve bölge halkını ziyaret etti.
Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kabaoğlu Mahalle Muhtarı ve Üçtepe Spor Kulübü Başkanı Ali Akbaş’ı ve bölge halkını ziyaret etti. Üçtepe Spor Kulübü binasında gerçekleşen ve büyük coşkunun hakim olduğu programda başkan adayı Gönül’e Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Aykut Çağlayan ile meclis üyesi adayları eşlik etti. Program kapsamında açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “17 yıl önce Türkiye nasıldı elinizi vicdanınıza koyun ve cevap verin. Sonra gönlünüzdeki cevapla sandığa gidin” dedi.
.jpg)
İSTEKLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ
“Bizler İzmit Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu şekilde çalışarak İzmit’te hizmet yarışında yeni rekorlar kıracağız.” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “7/24 çalışarak sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Bizler yapamadığımız işlere söz vermedik, vermeyeceğiz. Mahalle meclislerimizde hep birlikte oturup konuşacağız. Sizin isteklerinizi belirleyerek o istekler doğrultusunda çalışacağız. Hem yerinde yönetim hem de yerinde denetim yapacağız. Çünkü mahalleyi birlikte yönetmek benim en önemsediğim konudur. Ortak akıl ile hep birlikte çalışarak en güzel hizmetleri getireceğiz” şeklinde konuştu.
TECRÜBE VE BİLGİ AK KADROLARDA MEVCUT
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Makamlar gelip geçicidir, mühim olan bu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Her yeri altınla kaplayabiliriz ama insanı sevindiremedikten sonra bir anlamı yok. Mühim olan insanlarımızın mutluluğudur. Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden çok çalışacağız. Bu iş fedakarlık, sevgi, bilgi, tecrübe ve vizyon ister. Bu saydıklarımın hepsi AK kadrolarda mevcut. İlk defa seçimlere bir ittifak ile giriyoruz. Cumhur ittifakı sadece seçimden seçime bir araya gelen bir ittifak değildir. Milletin kendi iradesi ile 15 Temmuz’da kurduğu bir ittifaktır. 17 yıl önce Türkiye nasıldı elinizi vicdanınıza koyun ve cevap verin. Sonra gönlünüzdeki cevapla sandığa gidin” ifadelerini kullandı.
HEP BERABER YÖNETECEĞİZ
Başkan adayı Gönül’ün ardından açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Sibel Hanım, mimar olmasından dolayı belediyecilikle ilgili yapılacakları hakkıyla biliyor. Biz burayı hep beraber yöneteceğiz. Bizler Sibel Hanım ile beraber çalışacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından başkan adaylarına 41 numaralı ve isimlerinin yazıldığı Üçtepespor Kulübü’nün forması hediye edildi.
Siyaset, 25 Mart 2019 15:01
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
