İftira acizlerin, korkakların işidir
Siyaset, 19 Mart 2019 14:45Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, Yuvacık’a çıkarma yaptı. Bir akşamda Yuvacık’ta 2 ayrı kahvehanedevatandaşlarla bir araya gelen Mutlu, her kesime hizmet edeceklerini belirterek söylentilere ve asılsız iddialara kulak asılmaması gerektiğini söyledi. Hakaret ve iftira olmadıktan sonra herkesin fikrini saatlerce dinlemeye hazırım diyen Mutlu “İftira atmak acizlerin, korkakların işidir. Seçim sürecinin başından beri olmayan ittifaklar ile milletin aklı bulandırılmaya çalışılıyor” dedi.
BİRİLERİ SAYESİNDE DEĞİL, EMEĞİMİZLE, ALINTERİMİZLE KAZANACAĞIZ
Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, önceki akşam Yuvacık merkezde bulunan Okcanlar Çay Evi ve Tahta Kahve'de vatandaşlara seslendi. Yuvacık merkeze adeta çıkarma yapan Mutlu’ya meclis üyesi adayları da eşlik etti. Yuvacık sakinlerine seslenen Mutlu, “Hamdolsun ismimiz millette karşılık buluyor. Herkes çok iyi bir şekilde biliyor ki biz seçimi kazandığımızda birileri sayesinde değil, emeğimizle, alın terimizle kazanacağız. Çünkü biz millete kendi ismimizle gidiyoruz. Sana selam getirdim diyerek değil, selamünaleyküm diyerek insanların kapılarını çalıyoruz” dedi.
.gif)
RANTIN ELLERİNDEN GİTMESİNDEN KORKUYORLAR
Başiskele’de temiz bir sayfa açmak için destek isteyen Mutlu“Biliyoruz ki günlerce bizimle ilgili araştırma yaptılar. Emniyetten, adliyelerden, vergi dairelerinden hakkımızda araştırmalar yaptırıp raporlar aldılar. Tek dertleri bir açık bulmaktı. Şimdi bizim hiçbir açığımızı bulamadıkları için olmayan şeyler anlatmaya, iftira atmaya çalışıyorlar. Tek dertleri ellerinden rantın gitmesi. Emek vermeden kazanmaya alışanlar rantın ellerinden gitmesinden korkuyorlar” dedi.Sözleri zaman zaman alkışlarla kesilen Zafer Mutlu “İftiralar, yalanlar o kadar çok arttı ki söyledikleri yalana kendileri bile inandılar. Gözlerini hırs o kadar bürüdü ki dünyada bir korkuları kalmadı. Fakat tüm bu yalanların hesabını elbette hak katında kendilerine soracağız” diye konuştu.
Siyaset, 19 Mart 2019 14:45
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te asırlık çınarlara dijital dolandırıcılığa karşı farkındalık eğitimi!
Soğanın bile ithal edilir hale gelinmesine tepki
Özgür Özel'den hakkımı helal etmiyorum çıkışı
İSU’nun Kandıra’nın 9 mahallesindeki kazı çalışmasında sona gelindi
Siyasi partiler kanunu değişsin çağrısı!
O ilçede Halk Eğitim Merkezi Müdürü kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
KOTO’nun bu etkinliğinde iş görüşmesi rekoru kırıldı
Altında çarpıcı tahmin!
Bu şartla emekli olanların maaşı kesilir!
Büyükşehir personeli kansere yenildi
Kadın polislerin de kıyafetlerine kafayı taktılar!
Bunlar Atatürk alerjisi içinde dedirten anlar!
Büyükakın: Bizler milletimiz için varız
Büyümenin nimetleri sermayeye, maliyeti emekçiye
O dev şirket de iflas etti
Eşme sahilindeki Bostanlar Kafe Kartepe Belediyesi tarafından kapatıldı
İzmit’te Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu ve Gençlik Korosu için başvurular başlıyor
Hangi parti birinci?
Dilovası’nda binlerce kişi bu festivalde buluştu
MHP eski il başkanı Ünlü, Vali Aktaş’ı ziyaret etti
Zeytinoğlu büyüme ve işsizlik oranlarını değerlendirdi
Halkevi’nde yeni dönem kayıtları başlıyor
Ülkücü şehit Erhan Cengiz kabri başında dualarla anıldı
Hakkında soruşturma açılan Melih Gökçek'le ilgili yeni gelişme!
Körfez’de minik futbol şenliği
Erdoğan yüzde 50+1'li sistemde seçilememe endişe içinde mi?
Açlık sınırı 37 bin lirayı aştı
İzmitli umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı
İşsizlikte büyük artış
Altında düşüş sürüyor!
Motorinde fiyatlar bu gece değişecek!
Binlerce kişiye istihdam!
Önce fener alayı, sonra konser
Fatma Başkan’ın 30 Ağustos mesajı İzmitlilerle paylaşıldı
Rahvan At Yarışları Gölcük Koşusu’na yoğun katılım
Kocaeli’de Türk Ocakları’nın mecmuası Genç Mergen’in ilk sayısında dikkat çeken yazı
Esnaf yeni bir borç düzenlemesi istiyor!
Büyükşehir’in tesisi fındık üreticisini rahatlattı
Marmara'da 185 sarsıntı: Büyük deprem kapıda mı?
