Alikahya Gönül’ü başkan gibi karşıladı
Siyaset, 19 Mart 2019 20:25Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Alikahyalılar ile çay sohbetinde buluştu. Alikahya’daki çay sohbeti adeta mitinge döndü.
Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Alikahya Seçim Bürosu’nda bölge halkı ile çay sohbetinde buluştu. AK Parti İzmit İlçe eski başkan yardımcısı ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Ali Erdemin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa başkan adayı Gönül’ün yanı sıra MHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Ergün Vural, eski belde belediye başkanları, meclis üyesi adayı İbrahim Kılıç, meclis üyesi adayı İsmail Parlak muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Sohbet öncesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümü dolayısıyla zaferin simgesi haline gelen buğday çorbası dağıtıldı ve Çanakkale’nin kahraman şehitleri için dualar okundu. Yapılan anmanın ardından başkan adayı Gönül, seçmenlerine seslendi. Alikahyalılar, çay sohbetine gösterdikleri yoğun ilgiyle Gönül’e olan güvenlerini bir kez daha gösterdi. Başkan gibi karşılanan Gönül, Alikahya’ya olan sevgisinin boşa olmadığının altını çizdi.
.gif)
.gif)
BOYNUMUZUN BORCUDUR
Program kapsamında değerlendirmelerde bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Alikahya bu akşam başka güzel duruyor. Hepinizi en içten duygularım ile selamlıyorum. Bugün aramızda çok kıymetli arkadaşlarımız bulunuyor. Öncelikle 31 Mart seçimlerimizin başta Alikahya olmak üzere İzmit’imize, Kocaeli’mize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Cumhur İttifakı olarak ilk defa bir yerel seçime giriyoruz. Aslında Cumhur İttifakı sizin de bildiğiniz gibi 15 Temmuz günü milletin kurduğu bir ittifaktır. Bu ruh Malazgirtteki ruhtur, bu ruh Çanakkaledeki ruhtur, bu ruh 15 Temmuzdaki ruhtur bu ruhu ilelebet korumak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.
FARKLI BİR ŞEY ORTAYA KOYUYORUZ
“Bu seçimlerde iki ittifak var” diyen Gönül, “Diğer ittifakın içinde beş benzemez bir tarafta, bizim ittifakımız MHP ve AK Parti olarak milletin içinden çıkmış bir ittifak. Milletimiz nasıl Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teveccüh gösterdilerse ben inanıyorum ki yerel seçimlerde de aynı teveccühü göstereceklerdir. Çünkü bizim davamız, hizmet davasıdır. Şimdi üzerine bir de gönül belediyeciliğini koyuyoruz. Ama onlar seçimden seçime bir araya geliyorlar. Biz bu dönem klasik AK Parti belediyeciliğinden farklı bir şey ortaya koyuyoruz” şeklinde konuştu.
KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN
Sözlerinin devamında Gönül, “Birçok hizmet yapabiliriz, yollar köprüler inşa edebiliriz ama insanı mutlu edemedikten sonra, gönülden gönüle köprü inşa edemedikten sonra yaptığımız hizmetlerin hiçbir anlamı kalmaz. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan şu gök kubbede bir hoş seda bırakmaktır. Biz herkesin başkanı olacağız. Hiç kimseyi ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Alikahya’yı karıştırmak isteyenlere söylüyorum; kardeşlerim bir ve beraberdir. Hiç kimsenin bundan endişesi olmasın” diye konuştu.
KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜK YOK
‘’İnanıyoruz ve dedikodulara kulak asmadan çalışıyoruz” diyen Gönül, “Alikahya’dan kim ne katkı koyabiliyorsa, nasıl çalışabiliyorsa katkı bekliyoruz. Vatandaş bize bu seçimi ne yapıp edin alın diyor. Üzerimizdeki sorumluluk ağır. Ancak sizler gibi omuz veren çok olunca, kaldıramayacağımız hiçbir yük yok.Allah’ın izniyle biz bu seçimleri alnımızın akıyla alacağız. Alikahya’nın gayretiyle alacağız. Alikahya’nın bizde yeri ayrı. Sizleri seviyoruz. İzmit’i seviyoruz. Çünkü biz bu şehre gönülden bağlıyız.” ifadelerini kullandı.
EKİP OLMAK ÖNEMLİDİR
Gönül konuşmasının devamında, “İzmit’i yönetecek bilgi ve tecrübe AK Parti kadrolarında mevcuttur. Tahir Büyükakın hocamız, bu şehrin evladı. İzmit Belediyesinin tek başına yapabilecekleri belli ama büyükşehirde Tahir Büyükakın hocamız ile birlikte İzmit’e ve Alikahya’yaçok daha büyük hizmetler getireceğiz. Ekip olmak ve beraber çalışabilmek önemlidir. Ekip olarak çok çalışacağız ve herkesin İzmitli olmaktan gurur duyacağı bir İzmit inşa edeceğiz.” diye konuştu.
“BAŞKANI BULAMADIK” DEDİRTMEYECEĞİM
“Siz bizi bulmak için değil, bizler sizi bulmak için çalışacağız” diyen Gönül, “Sizlerle birlikte mahalle meclisleri oluşturarak hem yerinde yönetim, hem yerinde denetim yapacağız. İzmit’imizi ortak akılla yöneteceğiz. Mahallelimizi mahallenin sakini olmaktan çıkarıp, sahibi yapacağız. Hem sahada hem de masada olmayı bilerek, çok çalışacağız. Belediyede makam kapılarını söküyorum. Başkanı görmedik, bulamadık dedirtmeyeceğim. Yetki verin yeter” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 19 Mart 2019 20:25
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İşsizlikte Avrupa birincisiyiz
5. Kocaeli Film Festivali açılış galası Gölcük’te gerçekleşecek
İçki satışında yeni karar
İzmitli öğrenci Mersin’de hayatını kaybetti
SEKA Kültür Alanı teknoloji üssüne dönüşüyor
Alım gücü yok, esnaf satış yapamıyor
Dernek başkanları Büyükşehir’in projelerini yerinde inceledi
Emekli promosyon tutarları değişti
Kavurucu sıcaklar kapıda!
İğrenç mahalle dedikodusunu bırakın açıklayın
Kocaeli’de dev bir organizasyon daha
Sanayi sitesi çevresi deprem bölgesini andırıyor
Fatih Batı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Dilovası’nda MHP’lilerden şehit ailelerine ve gazilere saygı
İstanbul vekili Bayhan, Gebze’de grevdeki işçilerle bir araya geldi
İzmit Belediyesi’nden duyuru: Vezneler açık olacak
Derhal kurultay yapılmalıdır
Vali Aktaş, şehit aileleri ve gazilerin bayramlaşma programına katıldı
Kandıra’da yol konforunu artırmak için bir ihale daha yapılacak
AKP iktidarının planı CHP'nin kontrollü şekilde parçalanması
Özgür Özel nerede, Kocaeli’deki CHP’liler orada!
Büyükşehir heyeti Hollanda’da teknik temaslarda bulundu
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu itirafı!
Hain demişti, helallik istediği ortaya çıktı!
Aziz Yıldırım yarın Kocaeli’de
Buna bilimsel eğitim sistemini yok etmeye çalışmak denir!
KOÜ öğrencileri Kızılay ile örnek bir projeye imza attı
Antikkapı, karlı dağda unutulmaz bir kış deneyimi yaşattı!
Erdoğan isim vermeden İmamoğlu'na yürüdü!
Ekonomik kriz kurbanı da vurdu!
Kocaeli’de kütüphaneler haftanın 7 günü açık olacak
Çocuklar okul sıraları yerine çocuk işçiliğine ve açlığa mahkum ediliyor
Gölcük’te sel sularına kapılan anne ile oğlu boğularak öldü
Ekonomide karanlık bir döneme giriyoruz
Kocaeli’de sıfır atık için ortak koordinasyon
Yollar genişliyor, trafik rahatlıyor!
Emeklileri isyan ettiren karar!
Dilovası’nın tanınmış isminden acı haber
Karamürsel’den Güney Kore’ye gitti, hastalanarak öldü
