İşeri: Gölcüklüler bana güveniyor
Siyaset, 14 Mart 2019 02:09Millet İttifakı’nın Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ‘ Gölcüklüler bana, bende Gölcüklülere güveniyorum, 31 Mart akşamı beni başkan olarak görevlendireceklerine de inanıyorum’ dedi.
Milet İttifakı adına CHP’den Gölcük Belediye Başkan Adayı olan İsmet İşeri yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Gazetemizi ziyaret eden İşeri’nin verdiği mesajların bir bölümü şöyle: ‘Belediye Başkan adayı olarak yaklaşık 4 aydır sahadayım. Binlerce kişi ile yüz yüze görüştüm. Şahsıma yönelik ilgi benim için mutluluk verici.
İNSAN ODAKLI VİZYON PROJELER
İsmet İşeri’nin Başkanlık koltuğuna oturmasından itibaren kent normalleşecek. Hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacağız. Gölcük’ün trafik ve otopark gibi sorunlarının çözümü içinde projelerle geliyoruz. İnsan odaklı vizyon projelerimiz var. İstihdama yönelik çalışmalarımızda olacak. Gölcük’ü yeniden imar edeceğiz. Kentsel Dönüşümü daha sağlıklı bir noktaya getireceğiz.
HER PARTİDEN OY ALIYORUM
Meslek hayatım boyunca Gölcük’ün bütün dinamikleriyle iç içe oldum. Gölcük’ü hiçbir zaman ihmal etmedim. Gölcük benim ailem, doğduğum ve doyduğum kente hizmet etmek için yola çıktım. Gölcük beni çok çabuk kabullendi. Benim çalışma ekibim içinde bile AKP ile MHP’liler var. Farklı partilere üye olmalarına bana sana oy vereceğim diyenlerin oranı da çok yüksek. Her partiden oy alabiliyorum.
KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN
Ben CHP’ye değil İsmet abiye oy vereceğim diyenler oluyor. Büyüklerimin kardeşi, küçüklerimin abisi, emsallerimin de arkadaşı olacağım. Ne partililerim, ne de ailem önceliğim olmayacak. Gölcük halkının samimiyetine ve 31 Mart akşam beni yapacaklarına inanıyorum. Gölcüklüler bana da güveniyor. Şahsıma oy verenleri asla mahcup etmeyeceğim ve Gölcük’e hizmet etmek için gece gündüz çalışacağımdan da kimsenin kuşkusu olmasın.
Siyaset, 14 Mart 2019 02:09
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
