İzmit’imize çok iyi bakacağız
Siyaset, 09 Mart 2019 15:00Yeşilova ve Tepeköy esnafları ile kahvaltı sofrasında buluşan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “İzmit’imize çok iyi bakacağız ve caddelerimizi İzmit’imize yakışır hale getireceğiz” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Yeşilova ve Tepeköy esnafları ile bir araya geldi. Tepeköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Aykut Çağlayan ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Program kapsamında açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “Düzenli olarak mahallelerin sorunlarını konuşacağımız meclis toplantıları yapacağız. Hem sizlere hesap vereceğiz hem de yerinde denetim ve yönetim yapacağız. Şehirler de insanlar gibidir doğar, büyür, ölür. O yüzden İzmit’imize iyi bakacağız. Caddelerimizi İzmit’e yakışır hale getireceğiz” dedi.
.gif)
.gif)
KLASİĞİN ÜZERİNDE OLACAĞIZ
Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ederek konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bizler her zaman rotamızı milletimiz yaptık. Demokrasiye inandık ve demokrasi hakemlerinin milletimiz olduğunu çok iyi bildik. Şimdi bir belediyecilik görevi için yola çıktık. Sıkmadık el, çalmadık kapı kalmayana kadar çalışıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Klasik belediyecilik anlayışının üzerinde olacağız. Samimiyet, tevazu ve gayret ile gönülden gönüle köprüler inşa edeceğiz. Bizler insanımızın iyi gününde, kötü gününde olmaya gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.
İZMİT’E YAKIŞIR HALE GETİRECEĞİZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “İzmit’i ortak akılla el ele yürüteceğiz. Teknolojinin imkanlarını sunarak hayatı kolaylaştıracağız. Sosyal belediyeciliğe devam edeceğiz. Caddelerimizi İzmit’e yakışır hale getireceğiz. Düzenli olarak mahallelerin sorunlarını konuşacağımız meclis toplantıları yapacağız. Hem sizlere hesap vereceğiz hem de yerinde denetim ve yönetim yapacağız. Şehirler de insanlar gibidir doğar, büyür, ölür. O yüzden İzmit’imize iyi bakacağız. Artık İzmit’i gelecek vizyonuna taşımak bizlerin sorumluluğudur. İstiyoruz ki İzmit kazansın. Projelerimizi yaparken de gönül bağları kurarak çalışmaya gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 09 Mart 2019 15:00
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
MHP Dilovası İlçe Başkanı Turhan’dan Türkiye ikincisi Boz’u tebrik etti
Ekonomideki kötü gidişat bir firmayı daha iflasa sürükledi
İzmit’te yeni sahne kapılarını açıyor
Beyaz unlu ekmek tamamen tarihe karışıyor
144 konutluk Kartepe Kent Konut Evleri’nde durum ne?
KOTO ve KOSAD’dan kredi süreçlerinde sigorta dayatmalarına karşı ortak duruş
Erbakan, İYİ Parti ile ittifak sinyali verdi
Büyükakın: Toplumda iyiliğin rengi hakim olsun
Paranın itibarı kalmadıysa sorumlusu millet değildir
Söyle bakalım Lozan'la, Atatürk'le barışık mısın?
Erdoğan’ın tutmadığı seyyanen zam sözüne tepki
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
