Fatma Kaplan Hürriyet belediyeye gitti, bakın ne oldu
Siyaset, 08 Mart 2019 23:03Millet İttifakı’nın İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet Dünya Kadınlar günü nedeniyle çiçek vermek için belediye binasındaki kadınları ziyaret etmek için belediye binasına gitti. Zabıtalar içeri girmemesi için Hürriyet’i engellemeye çalıştı ama Fatma Kaplan Hürriyet engel tanımadı kafasına koyduğunu yaptı.
Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle İzmit Belediyesi personeline karanfil ve eşarp hediye etmek için belediye binasına gitti. Ziyaret öncesi CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı arayarak bu durumu bildirdiği ama Nevzat Doğan’ın “Benim belediyemde benden izinsiz kimse siyaset yapamaz” şeklinde karşılık verdiği öğrenildi.
;
Bu sözlere aldırmayan Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve kadınlarla birlikte belediyeye girdi. Tüm katları dolaştı ve kadın personele eşarp ve kırmızı karanfil hediye etti. Belediyeye girişte zabıta ekipleri tarafından engellenmek isteyen Hürriyet kamu binasında siyaset yapamazsınız şeklindeki sözlere de “Ben milletvekilliyim, aynı zamanda divan katip üyesiyim. Binali Yıdırım ile aynı eş değer görevdeyim. Bugün siyaset yapmıyorum. Sadece çiçek takdim ediyorum. Çiçeğin siyaseti olmaz” şeklinde karşılık verdi .
Bu sözlere aldırmayan Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve kadınlarla birlikte belediyeye girdi. Tüm katları dolaştı ve kadın personele eşarp ve kırmızı karanfil hediye etti. Belediyeye girişte zabıta ekipleri tarafından engellenmek isteyen Hürriyet kamu binasında siyaset yapamazsınız şeklindeki sözlere de “Ben milletvekilliyim, aynı zamanda divan katip üyesiyim. Binali Yıdırım ile aynı eş değer görevdeyim. Bugün siyaset yapmıyorum. Sadece çiçek takdim ediyorum. Çiçeğin siyaseti olmaz” şeklinde karşılık verdi .
Fatma Kaplan Hürriyet belediyeden çıkışta şöyle konuştu: Nezaketen Sayın Başkan Nevzat Doğan’ı aradık geleceğimizi bildirdik. Ancak sayın başkan ‘Burası benim belediyem, benim belediyeme alamam’ gibi bir skandal, kabul edilemez ifade kullandı. Burası kamusal bir alan hepimizin, herkesin girmeye hakkı var. Benim buraya girmem için vekil ya da başkan olmama gerek yok. Her bir birey, rahatlıkla bu binalara girebilir. Kimsenin babasının malı değildir bu binalar.,
.gif)
.gif)
Biz, dedik ki talimat gereği engellememize rağmen yine de kadınlar gününü kutlamak adına girdik; ama ne hikmetse bütün kadınlar belediyeden hızlıca çıkartılmış; izin verilmiş, yemeğe gönderilmiş. Biz de erkeklerin eşlerine, bacılarına göndermeleri için çiçek bıraktık. Kadınlar gününde erkek çalışanlara hediyelerimizi takdim etmiş olduk. Bu vesileyle gerçekten bütün kadınlarımızı hiç ayır etmeksizin, insanca, düzgünce, bu kentte kardeşçe yaşamak adına kadınlar gününü kutladık. Hangi siyasi parti olursa olsun, herkesin başkanı olmak için yola çıktık. Benim bu kente sözüm var; asla siyaseten ayrıştırmadan, hakkaniyetle, dürüstçe, eşit ve adil bir şekilde yönetme sözü veriyorum. Biz bu kenti gülümsetmek istiyoruz."
Siyaset, 08 Mart 2019 23:03
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesinden 3’üncü kütüphane
Bir dev şirket daha iflasın eşiğinde
Serdar Mahallesi’nde yeni merdiven ve istinat duvarı mesaisi
Boğulma tehlikesi geçiren 38 kişi daha zamanında kurtarıldı
Gebze ve diğer ilçeler kendi kaderine terk edildi
Kocaeli’nde tarla ve bahçeler suya doydu
Vali Aktaş, Derince'deki o okul inşaatını yerinde inceledi
Bir komedyene daha espri yaptı diye hapis cezası
Başkan Çiftçi’den 15 Temmuz mesajı: Gurur duyuyorum
Bahçeli'nin danışmanı ne demek istedi?
Gölcük'te Atık Getirme Merkezi gün sayıyor
Akılları telefonlara da zam yolda!
Öldürme ve yaralama da çocuğa indirim kaldırılıyor
Tavuk eti tüketiminde düşüş
Kandıra Ağva Yolu’nu kullanan sürücüler dikkat!
Büyükakın’dan 15 Temmuz mesajı: Tek yürek olmaya devam edeceğiz
Muhalefete yönelik davalardan adalet çıkmaz
Kocaeli’nde her gün yüzlerce kişi bu numarayı arıyor!
Ormanya’da yavru leyleklere de sahip çıkıldı
Büyükşehir, Yenilikçi Uygulamalar Ödülü’ne layık görüldü
Haluk Levent'ten şaşırtan açıklama!
Kocaeli Büyükşehir’den ibadethanelere 32 milyon liralık destek
Benzine de büyük zam yolda!
GTÜ'de mezuniyet coşkusu
Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi: Endişe ediyoruz
Gölcük’te plaj voleybolu turnuvası sona erdi
KOTO'dan Hollanda, ABD ve Macaristan iş dünyasıyla temaslar
Maaşları eksik yatacak!
Başiskele’de motor sporu tutkunlarını buluşturan yarış
Kocaeli vekilinden çağrı: Önlem alınsın başka ölümler yaşanmasın
Bakan Gürlek Kızılay'a 150 bin TL bağışladı!
Altın Kiraz Festivali’nde Emre Fel konseriyle muhteşem bir final
Haluk Levent hayırsever mi, dolandırıcı mı?
Gölcük’te nefes kesen at yarışı
Son anketten çıkan sonuçlar şaşırttı!
Savcılıktan Haluk Levent kararı! Gözaltına alındı
Çık karşıma, ikinci kez yarışalım, ikinci kez seni yenelim!
İzmit Gündoğdu’ya yeni beton kaldırım
