13 belediyenin 13’ünü de yeniden alacağız
Siyaset, 24 Şubat 2019 23:16Derince’de Yörüklerin düzenlediği programa katılan Büyükakın, “Bu seçimi de kazanacağız, bundan hiç şüpheniz olmasın, çünkü bu millet, hizmette kusur etmeyene gereken desteği verir. 13 belediyenin 13’ünü de yeniden alacağız” dedi.
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince’de bulunan Kocaeli Yörükleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Yörüklerle biraraya geldi. Büyükakın’a AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve AK Parti yöneticileri katıldı. Yörükler ile buluşmasında konuşan Büyükakın, “Bu seçimde de kazanacağız, bundan hiç şüpheniz olmasın, çünkü bu millet hizmette kusur etmeyene gereken desteği verir. 13 belediyenin 13’ünü de yeniden alacağız” ifadelerine yer verdi.
.gif)
GÖNÜLLERDEKİ SESLERİ PROJELERE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ
Toplantıda ilk sözü alan Yörük Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Mehmet Özer, Büyükakın’ın Derince’de komşusu olduğunu belirterek başarılar diledi. Yörüklere seslenen AK Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün ise, doğduğu, büyüdüğü ilçeye hizmet etme imkanı bulduğu için mutlu olduğunu belirtti. Gönül Belediyeciliği söylemiyle yola çıktıklarını belirten Aygün, “Bizler gönüllerden gelen sesleri projelere dönüştürüp hizmet edeceğiz. Önümüzdeki dönemde alt yapı çalışmalarını büyük bir ölçüde bitireceğiz. 24 saat yaşadığımız yollarımızda ne çukur ne çamur olmayacak” dedi.
BEYANNAMEDEN DERİNCE’YE MÜJDELER
Seçim beyannamesinde D-100 ve TEM’de 45 kavşak yapacaklarını söyleyen Büyükakın “Bunlardan biri 60 Evler tarafında bir kavşak yapacağız, diğeri eski yolda, limanın bağlantı yolunda yapılacak. Limanın TEM’e bağlantısı ve diğer projelerimiz hazır. Çenesuyu tarafında da bir kavşak yapmamız gerekecek. Önemli işlerimizden bir diğeri, eski askeri hastanenin olduğu yeri TOKİ almıştı, büyükşehir belediyesi olarak aldık. 140 dönümlük yerin 40 dönümünü ağız ve diş hastanesi için Sağlık Bakanlığı’na verdik. Geriye kalan 100 dönümlük alana halkın kullanımı için kamu hizmet binası ve park olarak kullanılması için bıraktık. Eski stadın olduğu yerde bir millet bahçesi yapacağız. Ailelerimizin gelip eğleneceği, dinleneceği bir mekan olacak. Ayrıca Körfez’den başlayıp Kartepe’de bitecek olan metronun Derince’de üç tane istasyonu olacak. KEV’den devredilen 50 dönümlük arazide gençlerimizin spor yaptığı, spor ve kültür faaliyet alanı olarak projelendireceğiz” dedi.
KOCAELİ’Yİ DÜNYAYA TANITMAMIZ GEREKİYOR
Kocaeli’yi insanların aklında kalan sembolik ifade ile ilişkilendirmek gerektiğini de söyleyen Büyükakın “Paris deyince Eyfel Kulesi, Barcelona deyince aklımıza futbol geliyor. Şehirler sembol yapılarla, takımla ya da sanatçıyla anılıyor. Bizim Kocaeli’yi dünyada tanınan bir yer yapmamız gerekiyor, bir şehri tanınır hale getirmek için yol yapmak, park yapmak yetmiyor. Çocukların mutlu olduğu, hanımların insanca yaşadığı, yaşlıları huzur bulduğu, engellilerin sokakta engellere takılmadığı yerdir mutlu şehir. Biz tüm bunları düşünerek birşeyler yapmalıyız. İnsanların ‘Keşke ben de Kocaeli’nde yaşasaydım’ diyecekleri çalışmalar yapacağız. Kocaelispor’la, sanatla, sporla, huzurlu bir toplumla bunu başaracağız. Belediyecilik sadece sokağı temizlemekten, caddeleri güzelleştirmekten öte bir şeydir artık. Belediye başkanı şehire koçluk yapmalı, liderlik yapmalıdır. Bunun için dünyayı bilmesi, dünyayı tanıması gerekiyor” diye konuştu.
Siyaset, 24 Şubat 2019 23:16
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
