Başkan Demirci, başkan yardımcıları ve müdürlerle bir araya geldi
Gündem, 12 Şubat 2019 04:19Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya geldi. Belediye sosyal tesislerdeki toplantı salonunda düzenlenen programda 5 yıllık faaliyetler değerlendirilirken, devam eden projelerde masaya yatırıldı.
Demirci, “Çayırova 5 Yılda Değişimi Yaşadı”
2014 yılından itibaren her yıl ilçenin değişimini hızlandıracak ve Çayırova’ya değer katacak projeleri hizmete sunan bir ekip olduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Şevki Demirci, eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye, altyapıdan üstyapıya, ekonomik, sosyal ve kültürel yatırımlara imza attıklarını söyledi.
5 yılda gerçekleştirilen 80 projenin tek tek değerlendirildiği toplantıda devam eden yatırımlar hakkında da müdürler ve başkan yardımcılarıyla istişareler gerçekleştiren başkan Demirci, 31 Mart seçimlerine kadar bu projelerinde tamamlanması için talimat verdi. İlçenin 450 Milyonu aşan yatırımla yeniden inşa edildiğini sözlerine ekleyen Demirci, başta başkan yardımcıları olmak üzere birim müdürlerine ve tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Göreve geldikleri gün söyledikleri gibi bir aile ortamı kurduklarını ve bu ailenin Çayırova’ya gece gündüz hizmet ettiğini belirten Demirci, “Çayırova’mızı yeniden inşa etmeden önce ilk olarak belediyemizi güçlendirdik. Hem mali yapımızı güçlü tuttuk, hem de tüm çalışanlarımızla aile olduk. Başarıda en önemli nokta güven, disiplin ve istikrardır. Biz bunu başardık. Çalışanlarımızla, birim müdürlerimiz ve başkan yardımcılarımızla ilçemize hizmet ederken, her bir projeyi planlarken halkımızın taleplerini ön planda tuttuk. Bugün baktığımızda modern ve yaşanabilir bir Çayırova var.” dedi.
“Çayırova Belediyesi Proje Üreten, Hizmet Sunan Bir Kurum”
Yatırımların her yıl dolu dizgin gerçekleştirildiğini işaret eden Demirci, “Projelerimizi tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Seçim beyannamemizde yer alan ve yer almayan yatırımlarımızla Çayırova’mızı güzelleştirdik. İçerisinde eğitim, sağlık, sanat, spor, sosyal ve kültürel hizmetlerimizin verildiği Semt Konaklarımızı 9 mahallemizde inşa ettik. Yine 115 derslikten oluşan 4 yeni okulumuzu kamu yatırımlarında hız rekoru kırarak eğitime kazandırdık. Sportif alanlarda yeni kapalı spor salonları ve yarı olimpik yüzme havuzunu, parklarımızda modern spor alanlarını ve yürüyüş parkurlarımızı geliştirerek hizmete sunduk. Kapalı semt pazarlarımızla halkımıza daha güvenli alışveriş imkanı sağladık. Semt Meydanlarımız ve Sosyal Tesislerimizle vatandaşlarımızın sosyal yaşam alanlarındaki eksikliklerini gidererek, onlara yeni yaşam alanları hizmete açtık. İlçemizde kültürel yaşamı geliştirecek tam donanımlı projeler gerçekleştirdik. Kocaeli’nin en büyüğü ünvanına sahip olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezini, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezini ve modern bir sosyal yaşam alanı olan Kent Parkı tamamlayarak kullanıma sunduk. Planladığımız her bir projemizi ince ince üzerinde çalışarak bitirdik. Bugün geriye baktığımızda 80 proje üreten, hizmete sunan bir Çayırova Belediyesi var.” dedi.
Gündem, 12 Şubat 2019 04:19
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
