İzmit ve Büyükşehir uyumu önemli
Siyaset, 07 Şubat 2019 18:18AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Türkiye Eğitim Bir Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Şahin Yaşlık ve yönetimini ziyaret etti.
AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Eğitim Bir Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Şahin Yaşlık ve yönetimini ziyarette bulundu. Sendika binasında gerçekleşen görüşmeye Başkan Adayı Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit Meclis Üyesi İbrahim Elgin, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan eşlik etti. Ziyaret kapsamında gerçekleşen görüşmede açıklamalarda bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “İzmit ve Büyükşehir’in uyumu çok önemli. Artık gözüken o ki İzmit’i gelecek vizyonuna taşımak büyükşehir belediyemizle bizim sorumluluğumuzdadır” dedi.
.gif)
MİLLETİMİZİN TERAZİSİNE GÜVENİYORUM
Seçimlerin başta İzmit ve Kocaeli olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Ülkemizdeki demokrasinin hakemleri millettir. Milletimizin terazisine güveniyoruz. İzmit ve Büyükşehir’in uyumu çok önemli. Artık gözüken o ki İzmit’i gelecek vizyonuna taşımak büyükşehir belediyemizle bizim sorumluluğumuzdadır” şeklinde konuştu.
DAVAMIZ HİZMET DAVASIDIR
Açıklamalarına devam eden Başkan Adayı Gönül, “Bizim davamız hizmet davasıdır. Bizler bu davaya yürekten inandık. Bu işleri insanların gönlüne ve aklına dokunmadan başarmak mümkün değildir. Gönül belediyeciliğini gerçekten çok önemsiyoruz. Başkan olduğumda inanın İzmit’te hem bir kadın hem de bir mimar eli değdiğini hemen hissettireceğim.En güzelini en doğrusunu ortak akılla yapma gayreti içinde olacağız”şeklinde konuştu.
ROTAMIZ MİLLETİMİZİN ROTASIDIR
Önümüzdeki günlerde projeleri ve seçim beyannamelerini açıklayacaklarını söyleyen Gönül, “Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, almadığımız gönül bırakmadan çalışacağız. İnşallah çok şeffaf ve katılımcı bir şekilde kadınlarımızı da bu alanda çalışmalarımıza dahil ederek yolumuza devam edeceğiz. Millet ve millet değerlerine sahip çıkarak aynı hedefte aynı yolda yürüyoruz. Rotamız milletimizin rotasıdır.” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 07 Şubat 2019 18:18
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
