Vaat ettiklerimizden fazlasını yaptık
Gündem, 31 Aralık 2018 22:21İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yeni yıl mesajı yayımlayarak “2018 yılı İzmit Belediyesi’nin gurur yılı oldu” dedi.
Başkan Doğan mesajında “2019’a girerken 10 yıl önce vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz projelerin tamamını bitirmenin hatta vadettiklerimizden daha fazlasını gerçekleştirmenin gurur ve mutluğu içerisindeyiz. 10 yıllık hizmet süremiz boyunca İzmit’imizi tarihi geçmişine, doğal güzelliklerine, kültürüne ve adına layık olarak dünyada tanınan marka bir şehir yapmak için var gücümüzle çalıştık. Görev süremiz boyunca bir yandan şehrin alt-üst yapı gibi acil çözüm bekleyen hizmetlere odaklanırken, diğer yandan da belediyecilikte yeni bir soluk ve yeni bir anlayış getirdik.
MARKA BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞTIK
Bu amaçla çıktığımız hizmet yolunda klasik belediyecilik kalıplarının dışına çıkarak, uluslararası anlayışta çalışmalarımızı sürdürdük. İzmit’i dünyada tanınan Türkiye’nin cazibe merkezi marka bir şehir haline getirmeye çalıştık. İzmit Belediyesi olarak kaynaklarını israf etmeden, hizmeti insana, zamana ve şehrin geleceğine saygıyı esas aldık. Sadece temel belediyecilik hizmetlerini değil aidiyet duygusunu yüceltici, şehriyle gurur duyan bir atmosferi oluşturacak çalışmaları adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirdik.
HER YENİ YIL YENİ UMUTLAR, YENİ PLANLAR DEMEKTİR
Her yeni yıl bizler için yeni umutlar, yeni planlar demektir 2018 veda ettiğimiz şu günlerde 2019’un Türkiye’nin hedeflerine bir adım daha yaklaştığı, İslam ülkelerindeki, gönül coğrafyamızdaki acıların, kanayan yaraların dindiği bir yıl olmasını diliyorum. Bu düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” görüşlerine yer verdi.
Gündem, 31 Aralık 2018 22:21
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesinden 3’üncü kütüphane
Bir dev şirket daha iflasın eşiğinde
Serdar Mahallesi’nde yeni merdiven ve istinat duvarı mesaisi
Boğulma tehlikesi geçiren 38 kişi daha zamanında kurtarıldı
Gebze ve diğer ilçeler kendi kaderine terk edildi
Kocaeli’nde tarla ve bahçeler suya doydu
Vali Aktaş, Derince'deki o okul inşaatını yerinde inceledi
Bir komedyene daha espri yaptı diye hapis cezası
Başkan Çiftçi’den 15 Temmuz mesajı: Gurur duyuyorum
Bahçeli'nin danışmanı ne demek istedi?
Gölcük'te Atık Getirme Merkezi gün sayıyor
Akılları telefonlara da zam yolda!
Öldürme ve yaralama da çocuğa indirim kaldırılıyor
Tavuk eti tüketiminde düşüş
Kandıra Ağva Yolu’nu kullanan sürücüler dikkat!
Büyükakın’dan 15 Temmuz mesajı: Tek yürek olmaya devam edeceğiz
Muhalefete yönelik davalardan adalet çıkmaz
Kocaeli’nde her gün yüzlerce kişi bu numarayı arıyor!
Ormanya’da yavru leyleklere de sahip çıkıldı
Büyükşehir, Yenilikçi Uygulamalar Ödülü’ne layık görüldü
Haluk Levent'ten şaşırtan açıklama!
Kocaeli Büyükşehir’den ibadethanelere 32 milyon liralık destek
Benzine de büyük zam yolda!
GTÜ'de mezuniyet coşkusu
Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi: Endişe ediyoruz
Gölcük’te plaj voleybolu turnuvası sona erdi
KOTO'dan Hollanda, ABD ve Macaristan iş dünyasıyla temaslar
Maaşları eksik yatacak!
Başiskele’de motor sporu tutkunlarını buluşturan yarış
Kocaeli vekilinden çağrı: Önlem alınsın başka ölümler yaşanmasın
Bakan Gürlek Kızılay'a 150 bin TL bağışladı!
Altın Kiraz Festivali’nde Emre Fel konseriyle muhteşem bir final
Haluk Levent hayırsever mi, dolandırıcı mı?
Gölcük’te nefes kesen at yarışı
Son anketten çıkan sonuçlar şaşırttı!
Savcılıktan Haluk Levent kararı! Gözaltına alındı
Çık karşıma, ikinci kez yarışalım, ikinci kez seni yenelim!
İzmit Gündoğdu’ya yeni beton kaldırım
Gölcük'te köy takımları yeşil sahada kapıştı! Hasaneynspor şampiyon oldu
