Haydar Akar’dan Fikri Işık’a sert sözler
Siyaset, 20 Aralık 2018 09:47Meclis Bütçe görüşmelerinin sonuna gelinirken bugün Genel Kurul’da gündem Kocaeli oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Mecliste söz alarak Veliahmet ve Hacıhızır Mahallelerindeki kentsel dönüşüm projelerini gündeme getirdi.
SEÇİMDEN SEÇİME YANAN IŞIK
AKP Milletvekili Fikri Işık’ın geçtiğimiz hafta olaylı olan İzmit Veliahmet ve Hacıhızır mahallesi ziyaretine dikkat çeken Akar, Fikri Işık’ın seçimlerden seçimlere göründüğünü belirterek şunları söyledi; ‘. Bu iki mahallede yapılması planlanan kentsel dönüşüm AKP belediyeleri ve milletvekilleri arasında güç yarışına dönüştürülmüş ve bütçe görüşmeleri devam ederken Meclise uğramayan ve AKP içinde etkinliğini kaybetmiş olan eski Bakan Fikri Işık'ın işi gücü bırakarak konuya müdahil olması akıllara bazı sorular getirmiştir. Bugüne kadar vatandaşın yanından geçmeyen, Gebze'de tapu sorunu yaşayan vatandaşlarla ilgilenmeyen, Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm nedeniyle yine vatandaşı görmeyen ve kentsel problemleri pas geçen Fikri Işık'ın bu projelerle bu kadar yakından ilgilenmesinin arkasındaki nedenleri gerçekten merak ediyorum.’’ dedi.
SİZ MÜTEAHHİDLERİN BİZ HALKIN AVUKATIYIZ
Fikri Işık’ın geçtiğimiz hafta yapmış olduğu ziyaretin müteahhidleri, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve Milletvekili Haydar Akar’ı rahatsız ettiğine ilişkin sözlerine cevap veren CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar İl Başkanı Sarıbay’ın görevinin Avukat olduğunun altını çizerek, ancak bizler halkın avukatlığını sizler de müteahhidlerin avukatlığını yapıyorsunuz dedi. CHP Milletvekilleri olarak sürekli saha da ve vatandaşların yanında olduklarını belirten Akar, Alikahyada, Gebze Yavuz Selim Mahallesi ve Hürriyet Mahallerinde AKP Milletvekillerinin görünmediğini ama şimdi seçimlerden önce Kocaeli’nin akıllarına geldiğini söyledi.
Siyaset, 20 Aralık 2018 09:47
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
