Sedaş yeni yatırımlarıyla yüzleri güldürüyor
Gündem, 20 Nisan 2018 20:44SEDAŞ “Orda bir ev var uzakta. O ev bizim evimizdir” anlayışı ve müşteri memnuniyeti yaklaşımı ile elektrik dağıtım hizmeti vermeye devam ediyor.
Direk diken, elektrik hatlarını çeken, yaptığı elektrik şebekesi ile insanların elektrikten yararlanmasını sağlayan SEDAŞ, Belediyelerin inşaat ruhsatı verdiği ve iskana açtığı alanlarda yapılan konutlara elektrik bağlantısı için dört elle çalışmalarını sürdürüyor.
SEDAŞ’A TEŞEKKÜR
Pamukova’nın yüksek rakımlı mahallelerinden olan Eskiyayla Mahallesinde de son yıllarda gelişen yeni yerleşim alanlarına elektrik sağlanması amacıyla vatandaşların ve köy muhtarlığının talepleri ile SEDAŞ yeni şebeke yapım yatırım çalışmalarını sürdürüyor. SEDAŞ hizmet götürdüğü vatandaşlardan da teşekkür mesajları alıyor. SEDAŞ ekiplerince bu kapsamda geçtiğimiz gün Eskiyayla Mahallesinde de yeni açılan Arayolu mevkiindeki yerleşim yerlerine elektrik sağlanabilmesi amacıyla yeni bir hat çekildi. SEDAŞ’ın yatırım çalışması ile elektriğe kavuştukları için çok mutlu olduğunu belirten vatandaşlar, bu duygunun çok güzel bir duygu ve elektriğin çok değerli bir nimet olduğunu söylerken, SEDAŞ’ın yaptığı yeni enerji hatları, tesis yatırımları ve trafo yapım çalışmaları ile elektrik dağıtım hizmeti için SEDAŞ yöneticileri ve çalışanlarına çok teşekkür etti.
SEDAŞ’TAN YENİ TRAFO VE ELEKTRİK ŞEBEKESİ
SEDAŞ iskan alanı içinde uzak noktalarda olan yerlere de elektrik enerjisi götürüyor. 2016 ile 2020 yılları arasında hizmet verdiği 4 ilde toplam 544 Milyon TL yatırım yapmayı hedefleyen SEDAŞ elektrik bağlantısı için binlerce elektrik direği dikiyor. Pamukova da Elperek Mahallesinde hızla gelişen yeni yapılaşmanın getirdiği elektrik ihtiyacını karşılamak için SEDAŞ tarafından yatırımı gerçekleştiren dağıtım trafosu ile Elperek Mahallesi Mevlana Caddesindeki trafonun yükü azaltıldı. Yeni trafonun tesis edilmesi ile bölgenin enerji talebinin daha rahat sağlanmasının önü açıldı.
Gündem, 20 Nisan 2018 20:44
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan 30 Ağustos mesajı
Elektrikli araçlardaki tehlike
Milli eğitim ve ulus devlet hedef alınıyor
Evrem İşitme Cihazları Körfez’de de hizmette
Beklenen İstanbul depremi ile ilgili yeni açıklama
Vali Aktaş, AKP İl Başkanı Talus’u ağırladı
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Kuvvetli yağışlara dikkat!
Kocaeli Ultra, 29 Ağustos’ta Kartepe’de yarışacak!
Süleyman Soylu doğruyu söyleyenlere yalancı mı dedi?
Başkan Bıyık Darıcalıları gurur ve coşkuyu birlikte yaşamaya davet etti
Dilovası’nın Şükrü amcası son yolculuğuna böyle uğurlandı
Hayır diyememe psikolojisi!
Gölcük'te dev spor kompleksi inşaatı ne durumda?
Kocaeli vekili Gergerlioğlu Temmuz ayında da arı gibi çalıştı
Erdoğan o görevde kalmak için yine sistemi değiştirecek!
Esnafın vergi ve SGK borcu engeli kaldırıldı
Çenesuyu’nun yeni binasını Özgür Özel açacak
Kocaeli’nin önünü açacak bir politika setine ihtiyaç var
Büyükşehir bu konuda sınıfta kaldı!
Başkan Büyükakın başarılı öğrenci ve sporcuları kutladı
Altında yeni rekorlar kapıda mı?
Kocaeli Büyükşehir Ahlat’ta çadır kurdu
Okullar açılmadan bunlar yapılacak mı?
Terör örgütü liderinden müzakere eden bir siyasetçi çıkardılar
Asgari ücrete yüzde 50 zam mı yapılacak?
Av. Görkem Bora Taner, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine adayım dedi
Yemek kartından o ücreti almak yasak!
Erdoğan'ın övdüğü marketin 30 şubesi kapandı!
Gölcük’te intihar şoku! 19 yaşındaki genç canına kıydı
Başiskele Kavşağı Projesi’nde sona gelindi
Başkan Hürriyet’e iftira mı atıldı?
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan şimşekleri üzerine çekiyor!
TBMM’nin artık hiçbir kıymeti harbiyesi kalmadı
Körfez’de doğalgazlı mangal ünitelerinin sayısı artacak
Seçim barajı yüzde 5'e mi inecek?
Akaryakıtta 4 liralık indirim
OYAK Çimento’da kadın çalışanlara yönelik o programın ilk dönemi tamamlandı
Büyükakın’a dengeli yatırım çağrısı
Türkiye’nin serveti yüzde 1’in elinde
