Derince Belediyesi yüzme havuzu vatandaşa kapalı
Siyaset, 26 Şubat 2018 00:37Saadet Partisi Derince ilçe başkanlığı Ocak Ayı ilçe divan toplantısını Yenikent Olibya kafede yaptı. Kahvaltı ile başlanan toplantıda bir aylık çalışmalar, değerlendirmeler ve birim başkanları raporları sunuldu.
Afrin operasyonunu da gündemine alan Saadet Partisi Derince İlçe Başkanı İbrahim İlhan ülkemiz sınırlarının güvenliğini sağlamalı. Suriye’nin toprak bütünlüğünü muhafaza etmek için başlatılan Zeytin Dalı operasyonu bir ayını doldurdu. Her gün şehit haberleri ile üzülüyoruz. Bop eş başkanlığı ve ABD ile stratejik ortak politikaların bedelini milletimiz ve askerlerimiz ödüyor. Kuzey Irak’ dan, Türkiye üzerinden törenle Suriye ye geçirilen peşmergeler PKK oldu PYD oldu sınırımıza yerleştirildi. Stratejik ortağımız ABD’ de 5000 tır silah ve mühimmatı gözümüze baka baka teröristlere teslim etti. Ardından da Pkk’ ya silah vermediklerini dalga geçercesine söylediler. Bu silahlarla Mehmetçiğimiz şehit ediliyor. Artık şahsiyetli politikalara dönülmeli. Bopeşbaşkanlığı ve stratejik ortaklık derhal sonlandırılmalıdır. Darbe girişimlerinin ve katliamlarının merkez üssü olan incirlik 1974 yılında Necmettin Erbakan hocamızın yaptığı gibi derhal kapatılmalıdır.
Sözlerini şu şekilde tamamlayan ilçe başkanı İbrahim İlhan Sınır güvenliğini sağlamak ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü muhafaza etmek için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu sorunların temel çözümü şahsiyetli dış politikaile olur. Çözümün adresi Milli Görüşün tek adresi olan Saadet Partisi kadrolarıdır.
Siyaset, 26 Şubat 2018 00:37
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesinden 3’üncü kütüphane
Bir dev şirket daha iflasın eşiğinde
Serdar Mahallesi’nde yeni merdiven ve istinat duvarı mesaisi
Boğulma tehlikesi geçiren 38 kişi daha zamanında kurtarıldı
Gebze ve diğer ilçeler kendi kaderine terk edildi
Kocaeli’nde tarla ve bahçeler suya doydu
Vali Aktaş, Derince'deki o okul inşaatını yerinde inceledi
Bir komedyene daha espri yaptı diye hapis cezası
Başkan Çiftçi’den 15 Temmuz mesajı: Gurur duyuyorum
Bahçeli'nin danışmanı ne demek istedi?
Gölcük'te Atık Getirme Merkezi gün sayıyor
Akılları telefonlara da zam yolda!
Öldürme ve yaralama da çocuğa indirim kaldırılıyor
Tavuk eti tüketiminde düşüş
Kandıra Ağva Yolu’nu kullanan sürücüler dikkat!
Büyükakın’dan 15 Temmuz mesajı: Tek yürek olmaya devam edeceğiz
Muhalefete yönelik davalardan adalet çıkmaz
Kocaeli’nde her gün yüzlerce kişi bu numarayı arıyor!
Ormanya’da yavru leyleklere de sahip çıkıldı
Büyükşehir, Yenilikçi Uygulamalar Ödülü’ne layık görüldü
Haluk Levent'ten şaşırtan açıklama!
Kocaeli Büyükşehir’den ibadethanelere 32 milyon liralık destek
Benzine de büyük zam yolda!
GTÜ'de mezuniyet coşkusu
Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi: Endişe ediyoruz
Gölcük’te plaj voleybolu turnuvası sona erdi
KOTO'dan Hollanda, ABD ve Macaristan iş dünyasıyla temaslar
Maaşları eksik yatacak!
Başiskele’de motor sporu tutkunlarını buluşturan yarış
Kocaeli vekilinden çağrı: Önlem alınsın başka ölümler yaşanmasın
Bakan Gürlek Kızılay'a 150 bin TL bağışladı!
Altın Kiraz Festivali’nde Emre Fel konseriyle muhteşem bir final
Haluk Levent hayırsever mi, dolandırıcı mı?
Gölcük’te nefes kesen at yarışı
Son anketten çıkan sonuçlar şaşırttı!
Savcılıktan Haluk Levent kararı! Gözaltına alındı
Çık karşıma, ikinci kez yarışalım, ikinci kez seni yenelim!
İzmit Gündoğdu’ya yeni beton kaldırım
