Gaziantepli iş adamları İzmit’e gelecek
Gündem, 23 Ocak 2018 08:36KOTO’nun Gaziantep temasları çok yoğun bir iş programıyla sona erdi. Kocaelili işadamları, kentin önemli ticaret merkezlerini ziyaret etti, Antepli işadamlarıyla görüştü. Antepliler aldıkları İzmit davetine, “En yakın zamanda geliyoruz” yanıtını verdi.
Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, KOTO Meclis Üyesi aynı zamanda İzmit Genç İşadamları Derneği (İZGİAD) Başkanı Yusuf Erenkaya, Gaziantep temasları çerçevesinde Gaziantep Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu’yla da bir araya geldi. Gaziantep GİAD Başkanı Bora Tezel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edilen Kocaelili işadamları, son derece samimi bir havada gerçekleşen görüşmede iki kentin ülke ekonomisine katkısına dikkat çekti. KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli’de yerel ve ulusal markaların bulunduğunu, ağır ve yan sanayinin geliştiğini hatırlatarak, “KOTO’nun hedefi yerel marka sayısını ve bunların gücünü arttırmaktır” dedi.
GAZİANTEP’İN POZİSYONUNDAN YARARLANABİLİRSİNİZ
Kocaeli ile ortak pek çok özelliği bulunan Gaziantep’in ülkemizin Ortadoğu’ya açılan penceresi olduğunu söyleyen KOTO yetkilileri, “Ortadoğu pazarındaki fırsatların değerlendirilmesi noktasında birlikte hareket etmeyi arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ortadoğu’ya mal veya hizmet satmak isteyen Kocaelili işadamlarına, Gaziantep’in pozisyonundan yararlanmaları tavsiyesinde bulunan genç işadamları, “Biz bu konuda elimizden gelen desteği vermeye, sizlerle işbirliği yapmaya hazırız” diye konuştu. Gaziantep GİAD Yönetim Kurulu, kendilerini İzmit’e davet eden KOTO Yönetimi’ne, en kısa zamanda bir iş programı organize edeceklerini bildirdi.
ÜRETİM VE TİCARET MERKEZLERİNİ GEZDİLER
KOTO Heyeti, Gaziantep temasları çerçevesinde kentin önemli üretim ve ticaret merkezlerini de gezdi. Heyetin en fazla dikkatini çeken yerlerden biri ise Fıstık Borsası ve Toptancılar Sitesi oldu. Kocaelili işadamlarını ağırlayan Gaziantep Fıstık Sanayicileri Derneği Yönetimi, üretimin her aşamasıyla ilgili bilgi verdi, soruları yanıtladı. En büyük sermayelerinin çok çalışmak ve üretmek olduğunu söyleyen fıstık üreticileri, ülkemiz ekonomisine katkılarının giderek arttığına dikkat çekti.
Gündem, 23 Ocak 2018 08:36
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
