Hizmet-İş’ten Karaosmanoğlu’na teşekkür
Gündem, 28 Aralık 2017 20:06Başkan Karaosmanoğlu, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Yönetimini ve temsilcilerini makamında ağırladı.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hizmet-İŞ Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Şube yönetimi ve iş yeri temsilcilerini makamında kabul etti. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede hükümetin taşeron düzenlemesi de ele alındı. Ziyarette konuşan İdris Ersoy, “Hükümetin taşeron düzenlemesi ile işçi kardeşlerimizin Belediye şirketlerine geçmesinden ve bu şirkette bugüne kadar ve bugünden sonrada sendikalı olarak çalışmalarına imkân sağlayan Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çalışanlar adına teşekkür ediyorum” dedi.
“BELEDİYESİ’NİN TÜM ÇALIŞANLARI BENİM İÇİN BİR VE EŞİTTİR”
Hizmet-İş Kocaeli Sendikasını yöneticilerini makamında ağırlayan ve istişareler gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, “Çalışan işçilerimiz benim için çok değerlidir. Onlar benimle beraber Kocaeli halkına hizmet ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tüm çalışanları benim için bir ve eşittir. Bütün işçi kardeşlerim seviyorum. Hükümetimiz çalışma hayatında devrim gibi bir düzenleme yaptı. Kangren haline gelmiş bir sıkıntıyı ortadan kaldırdı. Bütün taşeron çalışanlarımıza bu değişim hayırlı uğurlu olsun. Bu yeni sistemle çalışanlarımız daha iyi bir noktaya gelecektir. Hizmet-İşŞube Başkanı İdris Ersoy ve arkadaşlarına bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim” ifadelerini sarf etti.
“BAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”
Hizmet-İŞ Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ayrıca, “Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, “Seçildiği günden bugüne kadar çalışanlarımızın ücret ve sosyal haklarını tam ve zamanında ödenmesini sağlamıştır. İşyerlerinde iş barışını ve huzurunu tesis etmiştir. Çalışanlar içinde hiç bir ayırım yapmadan hepsine değer vermiştir. İşçiler olarak bizlerde Kocaeli halkına daha iyi hizmet etmek için daha çok çalışacağız ve başkanımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik karşılıklı yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Gündem, 28 Aralık 2017 20:06
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın’dan Kocaelispor’a tam destek
Sahillerde 3 haftada 201 hayat kurtardılar
Şikayetler bir ayda yüzde 168 arttı
Kadın Elim İzmit Kooperatifi anlamlı bir iş birliği protokolüne daha imza attı
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
AİHM'den Kavala derhal serbest bırakılsın kararı
Kandıra sahillerinde bugünde yasak var
Başiskele’de ulaşım güvenliği artırıldı
O sektörlerde güven azaldı
Kandıra sahillerde izinsiz su sporları faaliyetlerine sıkı denetim
Tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İktidara yakın yazar erken seçim için tarih verdi
O belediye kendi betonunu da üretecek
Gölcük’teki Mavi Vatan’a 245 bin kişi böyle ulaştırıldı
Gölette nefes kesen gösteri!
Meydanlarda bölücü tahrik
Hayali rüşvet üzerinden mahkûmiyet kararı çıkarıldı!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
Erdoğan'ın danışmanı Uçum tehdit etti!
Rektör Cantürk’ün annesi vefat etti
