O mahalleye deniz manzaralı park
Gündem, 17 Aralık 2017 20:36İzmit Belediyesi’nin park seferberliği devam ediyor. Şimdiye kadar 300’den fazla parkın yapıldığı İzmit’te yeni bir park daha hizmete girdi.
Yenimahalle Radar Caddesi üzerinde yaptırılan Deniz Park, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Başkan Doğan’ın yanı sıra Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Yenimahalle İlköğretim Okulu Müdürü Erhan Göçer, mahalle muhtarı Tuncay Aşkın, Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Gazileri Varisleri Derneği üyeleri, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
DENİZ MANZARALI
Yaklaşık 424 metrekarelik alanda yapılan İzmit Körfez manzaralı parkın içerisinde 90 metrekarelik çocuk oyun alanı, kondisyon aletleri, kamelyalı oturma yerleri bulunuyor. Parkın açılışını çocuklarla birlikte yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptığı konuşmada “ mütevazi bir açılışı daha gerçekleştiriyoruz. İzmit Belediyesi olarak mahallerdeki atıl kullanılmayan her alanı değerlendirip park ya da yeşil alana çevirerek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bazı mahallerde park yapacak yer bulamıyoruz. Parkımızı yaparken her yaş grubundan kişiyi düşünerek planlama yapıyoruz. Bu parkımızdan çocuklarımız da yetişkinlerimiz de yararlanacaklar. Parkımız kadar ismi de güzel. Vatandaşlarımız deniz manzaralı bir ortamda hoşça vakit geçirecekler. Burası çocuklarımızın eğlence alanı, büyüklerimizin de huzur bulduğu bir yer olacak.
BÜTÜN ÇABAMIZ ÇOCUKLAR İÇİN
Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların en güzel şekilde yetişmesi her anne babanın canından fazla istediği şeydir. İzmit Belediyesi olarak bizler de çocuklarımıza her tür hizmeti, her tür desteği vermeye çalışıyoruz. Onlar için oyun sahaları, çok amaçlı salonlar yapıp basketbol topu, bisiklet, tablet bilgisayar dağıtıyoruz. Okul Hizmet Masası ve Çocuk Hakları Okulu’nu çocuklarımız için kurduk. Bütün çabamız çocuklarımız bizim gördüğümüz eksiklikleri görmesin, daha iyi şartlarda yetişsinler içindir. Biz biliyoruz ki, geleceğin Türkiye’si onların elinde devam edecek. Ülke olarak bugünlere kolay gelmedik. İstiklal Marşı’mızı bugün rahatça okuyoruz ama bunun için çok bedeller ödedik. Şuanda bile bayrağımız, İstiklal Marşımız için kahramanlarımız sınırda ve sınır ötesinde mücadele veriyorlar. Allah hepsinin yardımcısı olsun. İşimizi iyi yapacağız, çok çalışacağız, birlik beraberlik içinde olup şehitlerimize, gazilerimize layık olacağız” dedi. Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi. Başkan Doğan, çocuklara top dağıtıp onlarla birlikte park içine fidan dikti.
Gündem, 17 Aralık 2017 20:36
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yine gök gürültülü yağmur yağacak
Kocaeli Valiliği’nden yeni uyarı! Fırtınaya dikkat
Ücretsiz tren yolculuğunda T.C. kimlik numarası yeterli olacak!
İzmitliler bu seminere davetli! Konu prostat kanseri
Vali Aktaş’tan 112 Acil Çağrı Merkezi’nde yerinde inceleme
Başkan Bulut, Bakan Yardımcılığı görevine atanan Kocaelili Bayrakdar’ı tebrik etti
Başiskele’de sel mesaisi
Darıca’da MHP’li başkandan yağmur altında esnaf ziyareti
Seçim için DEM parti ile anlaşma mı yapıldı?
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Korkmaz: Kadın emeği güvence altına alınmalı!
Kocaeli’nin turizm potansiyeli masaya yatırıldı
Çayırova’da Kitap Günleri 7’inci kez kapılarını açıyor
Patlayan Ak Parti foseptik çukurudur!
Kocaeli GÜDEF, Gümüşhaneli 100 gence burs verecek
Dilovası’nda yağmur nöbeti
Körfez Gençlerbirliği’nden potada 5’inci galibiyet
Bazı bölgelerde aylık yağış ortalaması aşıldı
Kocaeli’de çevre yönetiminde teknoloji odaklı yeni adım
Körfez’de sağanak yağışa karşı ekipler sahada
Balık alıp derin dondurucuda saklayın!
Liranın dolar ve euro karşısındaki eriyişi devam ediyor
İzmit Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü’nü kazanan adaylar belli oldu
TBB seçimini YENİ Parti adayı kazandı
Yerli ve millî söylemi, borsa vurgunlarının üzerini örtme kalkanı olamaz!
Zeytinoğlu: Gelirlerdeki artışın harcamaların gerisinde kalması bütçe açığını artırıyor
Başiskele’de eski muhtar Gedikli sel sularına kapılarak hayatını kaybetti
Gebze Ticaret Odası üyeleri yabancı firma yöneticileri ile bir araya getirildi
Cadde üzerinde kasis var, uyarı tabelası yok!
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım otizm sınıfına sponsor oldu
Kocaeli’de pazartesi gününe kadar okul yok!
Erdoğan kimsenin gözünün yaşına bakmayacak!
Gölcük’te yeni Kültür Merkezi için o tarihte ihale yapılacak
Çayırova’da da ekipler yağmur mesaisinde
284 eski vekilden Halk TV çağrısı
Kandıra’da Kapalı Pazara el atıldı
Kocaeli’de yağmur, sel ve su baskını alarmı
Sel ve su baskınlarının önüne geçmek için gayret ediyorlar
Kocaeli’de kriz merkezi kuruldu
Down Kafe’de Glutensiz Mutfak Atölyesi gerçekleştirildi
