Kartepe’den Kudüs’e destek yürüyüşü
Gündem, 16 Aralık 2017 09:31Kudüs yürüyüşünde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kudüs Müslümanların ilk kıblesidir. En önemli 3 kutsal mekanlardan biridir. Kudüs Filistin’in başkenti olarak ilan edilmiştir. Bütün Müslümanlar bu karara sahip çıkmalıdır. Kudüs bizim vazgeçilmez kırmızı çizgimizdir” açıklamasında bulundu.
Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü “Kudüs için sende bir adım at” sloganıyla ve üyeleriyle birlikte Kartepeli Kadınlar, İstasyon Mahallesi Yürüyüş yolundan sloganlar eşliğinde tepkilerini dile getirdiler. Sloganlar eşliğinde yürüyen Kartepeli Kadınlara Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye başkan yardımcıları, müdürler, STK temsilcileri, AK Parti Kartepe Kadın Kolları yöneticileri de eşlik etti. Yürüyüş sonunda açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Bugün buraya katılarak herkese örnek oldunuz. ABD Başkanı Trump ne yaptığını bilmemektedir. Kudüs’ü tek taraflı İsrail’in başkenti ilan etmesi, ben yaptım oldu mantığı ile hareket etmesiyle adeta Müslümanlığı yok etmek isteyen haçlı zihniyeti olarak ortaya çıkmaktadır. Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşuna buradan Kartepe’den destek veriyoruz. Filistin’de can pahasına mücadele edilmektedir. Filistinli kardeşlerimize buradan destek veriyoruz” dedi.
KÜÇÜK BEYİNLİLER
“Bu kutsal mücadeleyi anlayamayan içte ve dışta mihraklar vardır” diyen Başkan Üzülmez “Sizlerde görmektesiniz. Hem içeride hem de Arap coğrafyasında buna ne gerek vardı diyen zihniyetler vardır. Burada sizler sayesinde mücadeleye destek verilmektedir. Siyonizme ve ABD’nin gücüne ne yapabilirsiniz diyen küçük beyinliler var. Ebabil kuşları gibi tarafımızı belli ediyoruz. Dünya lideri Cumhurbaşkanımıza destek veriyoruz” açıklamasında bulundu.
KARTEPELİ KADININ FARKI
Kadınlarımıza her türlü desteği verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Üzülmez “Kadınlarımıza bir çok alanda hizmet verilmektedir. Verilen bu hizmetleri farklı anlayanlar vardır. Kadınlara çok fazla zaman ve mekan ayırdığımızı belirtenler vardır. Boş işlerle uğraştığımızı söylemek isteyenler var. Bugün bir kez daha gördük ki kadınlarımız sadece gezmek, spor yapmak için burada değillerdir. Söz konusu toplumsal konular, vatan, millet, ümmet olduğunda biz erkeklerden daha çok önde yer alıyorsunuz. Bu manada sizlerle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.
KUDÜS BİZİM VAZGEÇİLMEZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR
“Kudüs sıradan bir yer değildir” diyen Başkan Üzülmez “Müslümanların ilk kıblesidir. En önemli 3 kutsal mekanlardan biridir. Mescid-i Aksa’dan Peygamber Efendimiz mihraca çıkmıştır. Kudüs sadece Filistin’de yaşayanların derdi değildir. Bütün Müslümanların derdidir. 3 semavi dinin merkezidir. Osmanlı döneminde ibadetlerde özgürlük vardı. Kudüs Filistin’in başkenti olarak ilan edilmiştir. Bütün Müslümanlar bu karara sahip çıkmalıdır. Kudüs bizim vazgeçilmez kırmızı çizgimizdir” dedi.
Gündem, 16 Aralık 2017 09:31
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
Bu anketten iktidarı üzecek sonuçlar çıktı!
Başkan Turhan’a 41 numaralı forma hediye edildi
Yön tabelası sürücüleri yanlış yönlendiriyor
Başkan Can’ın yıllardır söylemekten dilinde tüy bitti! Konu sokak köpekleri
Miniklere uygulamalı trafik güvenliği eğitimi
Gebze’ye yakışmayan manzara!
Fatma Başkan Çin’den döner dönmez yeniden sahaya indi
Kocaeli’deki müzenin bahçesinde sanatseverleri bir araya getiren organizasyon
Otobüs firmaları artık yolcuya böyle davranamayacak!
SEDAŞ’ın Mutlu Yarınlar etkinliği konsept değiştirdi!
Kocaeli Büyükşehir’in o projesi İstanbul’a taşındı
Kızılay saraya bağlanıyor tepkisi
O vekil eşine de sahte sigorta yaptırmış
Darıca’da trafiğe nefes aldıracak hamle
ATM'lerde nakit krizine sokan kısıtlama!
Cephanelik projesi Başkan Hürriyet’in takibinde
Büyükakın, özel bireylerin ilk iş gününde de yanlarındaydı
Manavların unutulmaya yüz tutmuş sözleri kayıt altına alınıyor
Altında şok düşüş!
Çayırova’da el emeği göz nuru eserler sergileniyor
