İşte Şehir Tiyatroları’nın yeni yönetmeni
Gündem, 10 Ekim 2017 12:26Kocaeli Şehir Tiyatroları’nda yeni Genel Sanat Yönetmeni Fatih Sevdi
Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat yönetmeni Fatih Sevdi oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevine Fatih Sevdi getirildi. Mehmet Çevik, 2006 yılından bu yana Şehir Tiyatrolarında görev yapan son olarak da Genel Sanat Yönetmen Yardımcılığı görevini yürüten Sevdi’nin bu görevi en iyi şekilde yapabileceğini ifade etti.
OYUNCULUK MESLEĞİME GERİ DÖNÜYORUM
Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat yönetmeni Fatih Sevdi’nin yeni görevini layıkıyla yapıp daha üst seviyelere getireceğini ifade eden Mehmet Çevik “Genel Sanat yönetmenliği dört senedir gururla ve onurla sürdürdüm. Kulisdeki oyunculuk mesleğime geri dönüyorum. Bu süreçte daha kuvvetli bir tiyatro ailesi olacağımıza inanıyorum.” İfadelerini kullandı.
FATİH SEVDİ KİMDİR?
Anadolu Üniversitesi güzel sanatlar Enstitüsü, Tiyatro Ana Sanat Dalında yüksek lisans yapan Sevdi, Sinema ve Tiyatro alanda birçok çalışmaya imza attı. Kocaeli Şehir Tiyatrolarında Genel Sanat Yönetmen yardımcılığı yapan Sevdi, bir çok tiyatro oyununda rol aldı. Rol aldığı oyunlar arasında Mükemmel, Lulabay, Aşkın Karın Ağrısı, On İkinci Gece, Neden, Zamazingo, Fırtına, Bay Biedermann ve Kundakçılar, Keşanlı Ali Destanı yer alıyor. Fatih Sevdi, Kristal Çiçek ve Yusufçuk oyunlarının da yönetmenliğini yaptı.
BİRÇOK ÖDÜL ALDI
Kocaeli Şehir Tiyatroları görevine getirilen Fatih Sevdi, oyunculuk hayatı boyunca birçok ödül aldı. Bu ödüller arasında; “Ayrılık” adlı oyun ile İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri “Umut Vadeden Genç Oyuncu Ödülü”, “Küheylan” oyununda Direkler Arası Seyirci Ödülleri “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, yine “Küheylan” oyunuyla Tiyatro Dergisi “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” bulunuyor.
Gündem, 10 Ekim 2017 12:26
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
Kocaeli’de Anahtar partililer eğitildi
Önemli sanatçıların eserleri İzmit’te görücüye çıkacak
İzmit’te Sevgililer Günü coşkusu
Gıda enflasyonunda diğer ülkelere fark attık
Millet Bahçesi’ne dönüştürülen eski fuar alanına yeni spor aletleri
Halkın yüzde 40'ı protein alamıyor
Doğalgaz bağlantı bedeli ile ilgili yeni karar
Dilovası’nda MHP’li kadınlar baş tacı!
Barış Manço Gebze’de şarkıları ile anıldı
Tek kişilik ordu: Ömer Çeker!
Semih Yalçın'dan ortaya karışık sözler!
İzmit Yenice’de üreticilerle buluştular
AKP'li başkan kelimeye takıldı!
Büyükakın sanayicilere ve iş insanlarına böyle seslendi!
Alikahya TEM Bağlantı Yolu Projesi’nde durum ne?
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar destekçileriyle gövde gösterisi yaptı
Erbakan: Tek haneli enflasyon 2027 için de hayal oldu
