Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Sağlık, 07 Ağustos 2026 16:29Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, dönüşüm çalışmaları başlayan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesi yanında inşası süren 120 yatak kapasiteli sağlık tesisi projesini inceleyerek çalışmalardaki son durumu sahada takip etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, şehirde hayata geçirilen projeleri ve çalışmaları yakından takip ediyor. “Sadece Hizmet Ettik” sloganıyla yapılan çalışmaların son durumunu izleyen Başkan Büyükakın, dün de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesi yanında hayata geçirilen sağlık tesisi projesini inceledi. Proje sahasını gezen Başkan Büyükakın, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden kapsamlı bilgi aldı. Büyükakın’a incelemeleri sırasında Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan eşlik etti.
ÇALIŞMALAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALDI
Yer teslimi 20 Temmuz tarihinde gerçekleşen projede gelinen son durumu yerinde değerlendiren Başkan Büyükakın’a, projenin teknik detayları hakkında ve inşaat sürecine ilişkin kapsamlı bilgi verildi. Büyükakın, incelemeler kapsamında temel betonu tamamlanan ve subasman perde imalatı devam eden başhekimlik binası ile temel demir imalatı ve temel altı yalıtım çalışmalarının eş zamanlı sürdürüldüğü poliklinik binasındaki çalışmaları sahada değerlendirdi.
.gif)
SAĞLIK HİZMETİ KESİNTİSİZ SAĞLANACAK
Yaklaşık 8 bin metrekare yapı alanına sahip olacak sağlık tesisi, 6 bin 200 metrekarelik poliklinik binası ile 1.800 metrekarelik başhekimlik binası olarak inşa ediliyor. Çelik konstrüksiyon sistemiyle inşa edilen 120 yatak kapasiteli tesisin, 2026 yılı içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor. Tesisin hizmete alınmasıyla birlikte, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başlayacak dönüşüm sürecinde yeni hastane binası tamamlanıncaya kadar sağlık hizmetlerinin kesintisiz şekilde sürdürülmesi sağlanacak. Böylece vatandaşlar, dönüşüm çalışmaları boyunca herhangi bir aksama yaşamadan modern ve nitelikli sağlık hizmetlerine erişmeye devam edecek.
Sağlık, 07 Ağustos 2026 16:29
Yorumlar (0)
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
