AKP’nin 25. yıl dönümüne özel dev program
Siyaset, 22 Temmuz 2026 11:59AK Parti’nin 25. yıl dönümüne özel dev bir programa hazırlandığı bilgisini paylaşan gazeteci Hasan Basri Akdemir, iktidarın muhalefet gündemine bakışını aktardı. Akdemir, CHP'deki gelişmeleri yakından izleyen AK Parti’nin tamamen kendi süreçlerine odaklandığını vurguladı.
Gazeteci Hasan Basri Akdemir, kişisel YouTube kanalında yayımladığı son videoda iç siyasi gündeme ve iktidar partisinin gelecek planlarına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar ile gerçekleştirdiği görüşmeyi aktaran Akdemir, AK Parti'nin kuruluşunun 25. yılına özel kapsamlı bir program hazırlığında olduğunu belirtti.
14 AĞUSTOS İÇİN DEV ORGANİZASYON
14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin çeyrek asırlık geçmişini geride bırakmaya hazırlandığını ifade eden Akdemir, Faruk Acar’ın bu özel yıl dönümü organizasyonu için yoğun bir çalışma yürüttüğünü söyledi. Programın içeriğine ve davetli listesine dair önemli detaylar aldığını vurgulayan gazeteci, hazırlıkların son derece büyük bir ölçekte sürdürüldüğünü ve ayrıntılar netleştikçe kamuoyuyla paylaşacağını dile getirdi.
'KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ'
Ana muhalefet partisi CHP ve muhalefet kanadındaki ayrışmalara da değinen Akdemir, AK Parti cephesinin bu gelişmelere yaklaşımını Faruk Acar’ın gözlemleri üzerinden aktardı.
AK Parti'nin muhalefetteki hareketliliği yakından izlediğini, ancak kendi gündemine odaklandığını belirten Akdemir, şu ifadeleri kullandı:
"CHP ve bölünen parti gündemiyle ilgili olarak, 'Takip ediyoruz, bakıyoruz ama kendi işimize bakıyoruz' yaklaşımında bir Faruk Acar gördüm açıkçası."
X hesabından paylaşımda bulunan Akdemir şunları söyledi,
"AK PARTİ CHP'Yİ İZLİYOR AMA İŞİNE BAKIYOR
"Ben dün Faruk Acar ile konuştum. Faruk Bey 25. yıl programına 14 Ağustos biliyorsunuz 2001'de kurulmuştu AK Parti. 2026'dayız. 25. yıl çeyrek asırlık AK Parti'nin 25. yıl programına hazırlanıyor. Çok büyük bir hazırlık olduğunu söyleyeyim. Bayağı detaylarını sordum. Hani daha davetlilerden, hazırlanan şeylere vesaire... Vesaire çok büyük hazırlıklar olduğunu duydum. Detaylar netleştikçe anlatırız. O gün ile ilgili önemli çalışmalar var. CHP ve bölünen parti gündemi, "Ya takip ediyoruz bakıyoruz da kendi işimize bakıyoruz" kafasında bir Faruk Acar gördüm açıkçası."
Siyaset, 22 Temmuz 2026 11:59
Yorumlar (0)
Körfezray metro projesinde binalara izleme reflektörleri monte edilmesine tepki
Dilovası Meclisi’nde hangi konular ele alındı?
Kocaeli’den Gazze’ye anlamlı dayanışma
AKUT, kurtarma kapasitesinin sahadaki karşılığını Kocaeli’nde test etti!
Kocaeli vekilinden Bakan Şimşek’e sert sözler!
Dün yükseldi, bugün yön değiştirdi!
İkili hukuk var tepkisi tutuklama getirdi
26 yaşındaki genç iple kendisini tavana asarak canına kıydı
Başkanvekili Obuz inceleme turunda
Çayırova meclisinde 6 gündem maddesi karara bağlandı
Valilik makam şoförü Akpunar vefat etti
Tarladan Aşevi’ne uzanan üretim ve dayanışma
İzmitli muhtarlara hem ziyaret hem sürpriz!
Kartepeli gençlere ilham veren söyleşi
Milletvekiline fon skandalı ile ilgili konuşma mı denildi?
İzmitli albay Karaca’dan üzücü haber
Darıcalılar Atatürk’e saygı için yürüyecek
Proje tamamlandığında Dilovası’nın yeni buluşma noktası haline gelecek
Kartla akaryakıt ödemelerinde büyük artış
Kocaeli’de 9 ayda 2,1 milyar liralık senet protesto edildi!
MHP'den asgari ücret için öneri
Şikayetvar'a şikayet yağdı!
AKP'li Kaya adliyeye elini koluna sallayarak geldi! CHP'li olsa evine polis gönderilir miydi?
Antalya’da restoran işleten İzmitli Orhan Küçük vefat etti
10 ili yıkan depremle ilgili borçlandırılma duyurusu
Gürlek, Erdoğan'ın sözünü çürüttü!
Benzin ve motorinde indirim yolda
Kocaeli’nin 8 ilçesinde yollar yenilenecek
Çocukların gelişimine sevgi dolu dokunuş
Gram altın 6 bin 600 liranın üzerine çıktı
Banka kartlarında manyetik şerit kaldırılıyor!
Kartepe’de açılan minyatür sergisi ziyaretçilerini bekliyor!
Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Başkanvekili Obuz, Kocaeli Barosu Başkanı Solak’ı kutladı
Çayırova’daki veli eğitim kurslarında dersler başladı
Hey Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar!
Yeniden Refah’tan Real ve Carrefour alanlarına yönelik Kent Konut projesine tepki
Gelin en düşük emekli maaşını 34 bin 150 lira yapalım
O İlçedeki itfaiye binasında ilerleme oranı yüzde 85’e ulaştı
