Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gündem, 06 Mayıs 2026 13:00DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşanan yol çilesini yerinde inceleyerek sert eleştirilerde bulundu. Atalar ve Mimar Sinan mahallelerinde, vatandaşların yıllardır yaşadığı mağduriyeti gündeme taşıyan Gergerlioğlu, bölgedeki yolların adeta bir "köstebek tarlasını" andırdığını vurgulayarak yetkilileri göreve çağırdı.
Daha önce de aynı bölgedeki sorunları dile getirdiğini hatırlatan Gergerlioğlu, bazı caddelerde çalışma yapılmış olsa da birçok ana arter ve sokağın hala içler acısı bir durumda olduğunu belirtti. Bir petrol istasyonunun önündeki önemli bir caddeyi örnek gösteren Gergerlioğlu, yolun halinin kabul edilemez olduğunu ifade etti.
Araçların yoldaki derin çukurlar nedeniyle ilerlemekte güçlük çektiğini ve maddi hasara uğradığını belirten Gergerlioğlu, "Atlaya zıplaya bütün arabaların ön takımları mahvoluyor." sözleriyle yaşanan mağduriyeti dile getirdi.
ATALAR VE MİMAR SİNAN MAHALLELERİNDEKİ SOKAKLAR PERİŞAN HALDE!
Sorunun sadece ara sokaklarda değil, trafik akışının yoğun olduğu ana caddelerde de yaşandığına dikkat çeken Gergerlioğlu, hem Körfez Belediyesi’ne hem de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne seslendi. Mahalle halkının yıllardır bu eziyeti çektiğini vurgulayan Gergerlioğlu, "Bu ne haldir diye soruyorum. Düzeltin buraları kardeşim. Köstebek tarlası gibi birçok yol, cadde, sokak var. Atalar ve Mimar Sinan Mahalleleri perişan halde. Bu kabul edilecek bir durum değil." İfadelerini kullandı.
SANAYİ KENTİNE BU GÖRÜNTÜ YAKIŞIYOR MU?
Kocaeli gibi sanayinin merkezindeki bir ilde bu tür görüntülerin şehre yakışmadığını söyleyen Gergerlioğlu, bozuk olan tüm cadde ve sokaklarda yol yenileme çalışmalarının yapılması gerektiğini söyledi. Belediyelerin sorumluluk alması gerektiğini belirten Gergerlioğlu, "Koca şehrin ortasında yolların hali bu. Biz bir an evvel şu yol felaketinin düzeltilmesi gerektiğini söylüyoruz. Yolun hali ortada; tam bir köstebek tarlası. Bir an evvel burayı düzeltin kardeşim, olacak bir iş değil." dedi.
Gündem, 06 Mayıs 2026 13:00
Yorumlar (0)
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
Maaşlara zam düzenlemesi
Gebze’de AKP’li başkanlar esnaf turuna çıktı
Beklenen büyük depremle ilgili yeni uyarı
Cem Emeksiz oğlunu evlendirecek
Çayırova’nın gençleri MESEM istiyor
Tasarruf vatandaşa, israf kamuya olmaz
Dilovası Meclisi toplandı
