Giresunluların gönül sofrasına konuk oldular
Gündem, 01 Mayıs 2026 08:18Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze’de Giresun Yağlıdereliler Derneği’nin gönül sofrasına konuk oldu. Yöresel ikramların olduğu ziyarette, sohbet eşliğinde keyifli anlar yaşandı.
SICAK BİR ŞEKİLDE KARŞILANDI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, hemşeri dernekleri ile buluşmalarına devam ediyor. Başkan Büyükakın son olarak, merkezi Gebze’de bulunan Kocaeli Giresun Yağlıdereliler Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Kocaeli Giresun Yağlıdereliler Dernek Başkanı Engin Güngör’ün ev sahipliğinde düzenlenen programa Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yandık, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan da hazır bulundu.
.gif)
“BİRLİK, BERABERLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ”
Giresunlular tarafından sıcak şekilde karşılanan Başkan Büyükakın yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Başkan Büyükakın, “Dört bir yanımız ateş çemberi. Biz bu koşulların arasında burada huzur içerisindeyiz. Bu, bizim birliğimizin sayesinde oluyor. Allah beraberliğimizi bozmasın, önemli olan bu. Biz ne zaman Giresunlu kardeşlerimizle bir araya gelsek güler yüzle karşılandık. Birliğe, beraberliğe ve şehre katkınız için teşekkür ediyorum” dedi.
VALİ: STK’LAR BİZE YOL AÇIYOR
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ise, “Hepimiz Gebze için, Kocaeli için, memleketimiz için çalışıyoruz. Tüm kamu kurumlarımızla şehrimizin geleceği için ne yapabiliriz diye çalışıyoruz. Sizler de sivil toplum kuruluşları olarak hem destek oluyorsunuz hem yol açıyorsunuz. Allah hepimize birlik beraberlik içerisinde çalışmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.
Gündem, 01 Mayıs 2026 08:18
Yorumlar (0)
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
Büyükada Kocaelilileri bekliyor!
Kartepe stadyum yolu yapboz tahtasına döndü!
O başkan da gözaltına alındı
Başkan Hürriyet okullarda engellenen beslenme saati projesini böyle hayata geçirecek
Hiç mi rencide olmuyorsunuz bundan?
Çayırova Kent Meydanı projesinde sona gelindi
Türkkan, İzmit Körfez Dip Çamuru TBMM gündemine taşıdı
Emekli öğretmenden Özel'e: Aç geziyorum
Başkan Bulut: Kocaeli iş dünyası başarı grafiğini yükseltiyor
Mamikler Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temeli Tüysüzler’de atılıyor
Yargı sürecine müdahale ihtimali araştırılmalı
Kocaeli’de sahillere ulaşım 20 Haziran’da başlıyor
500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 85 Kocaeli firması var
AKP'de Erdoğan sonrası liderlik hesapları!
Gölcüklüler bu konsere davetli!
Kocaeli vekili Kanko’dan TBMM’de SMA isyanı
Alpaslan Vural’ın kızı Durul mezun oldu
Gölcük’te İYİ Partililerden Tandoğan çağrısı
Buz pistindeki kafeye 300 bin TL teklif
Kandıra’da 40 yıl sonra keten üretimine yeniden başladı
Tartışılan o savcı terfi ettirildi!
