Eray Bodur’dan Yozgatlılar Federasyonu’na işbirliği ziyareti
Gündem, 27 Nisan 2026 21:41Kocaeli’de yerel yönetim ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğini güçlendirmeye yönelik önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi Dernekler Masası Sorumlusu Eray Bodur, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu’nu ziyaret ederek federasyon yönetimi ve temsilcileriyle bir araya geldi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hanım Ağa ile Kadir Deniz’in ev sahipliğinde düzenlendi. Programa, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Reçber, yönetim kurulu üyeleri ve federasyon temsilcileri katıldı.
SİVİL TOPLUMUN ÖNEMİ VURGULANDI
Ziyarette konuşan İzmit Belediyesi Dernekler Masası Sorumlusu Eray Bodur, sivil toplum kuruluşlarının toplumun temel yapı taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, belediye olarak bu alana büyük önem verdiklerini ifade etti. Bodur, bugüne kadar yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projelere de değindi.
Sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli iletişim ve istişare halinde olmanın önemine dikkat çeken Bodur, şu ifadeleri kullandı: “İzmit Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sivil toplum kuruluşlarımızla istişare içinde hareket etmeye devam edeceğiz. Bu yapılar, toplumun sesi ve ortak aklın en güçlü temsilcileridir. Özellikle federasyonların üst çatı görevi görerek dernekleri bir araya getirmesi bizim için son derece kıymetlidir. Bu nedenle federasyonlara ayrı bir önem veriyoruz.”
FEDERASYONLARDAN BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Reçber ise federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kültürel değerlerin korunması ve yaşatılmasının öncelikleri arasında yer aldığını belirten Reçber, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
.gif)
Reçber konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Federasyon olarak en önemli hedeflerimizden biri, kültürümüzü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Bunun yanı sıra birlik ve beraberliği sağlamak, hemşehrilerimiz arasında dayanışmayı güçlendirmek ve yerel yönetimlerle iş birliği içerisinde bulunduğumuz şehre katkı sunmak en büyük önceliğimizdir.”
YEREL YÖNETİM – STK İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR
Gerçekleşen buluşma, yerel yönetimlerle sivil toplum kuruluşları arasındaki koordinasyonun artırılması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Katılımcılar, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ortak projeler geliştirme konusunda görüş birliğine vardı.
MİSAFİRPERVERLİK İÇİN TEŞEKKÜR
Program sonunda tüm katılımcılar, nazik ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla Hanım Ağa ve Kadir Deniz’e teşekkür etti. Samimi sohbetler eşliğinde geçen ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Gündem, 27 Nisan 2026 21:41
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
