Başkan Hürriyet Gebzelilere seslendi!
Gündem, 17 Mart 2026 00:17Başkan Hürriyet’in katıldığı CHP Gebze iftar programında birlik, beraberlik ve Ramazan’ın manevi önemi vurgulandı.
CHP Gebze İlçe örgütü tarafından Arapçeşme Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına çok sayıda partili, STK temsilcisi ve vatandaş katıldı. Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan ayının birlik ve paylaşma ruhuna dikkat çekerek davetlilere teşekkür etti.
YOĞUN KATILIM
İftar programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra CHP İl Sekreteri Can Kuşkan, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cihan Çakır, CHP Kandıra İlçe Başkanı Gürcan Yalçıntuğ, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgül Tüze, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Torun, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP İl ve ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
.gif)
“HAYIRLI RAMAZANLAR”
İftar sonrası konuşan Başkan Hürriyet şu ifadeleri kullandı; “Sizlerle birlikte aynı sofranın etrafında aynı dualarda buluşmak bizim için onurdur, şereftir. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul etsin. Güzel, huzurlu bir bayram diliyorum herkese. Bize ev sahipliği yapan ilçe başkanımız Gökhan Orhan ve iftar sofralarımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”
BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİ
Programda konuşan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Mübarek Kadir Gecenizi tebrik ediyorum. Ramazan ayı rahmetin ve bereketin ayıdır. Kurulan iftar sofralarında sadece lokmalarımızı paylaşmıyoruz, bu sofralar kardeşliğimizi pekiştiren bereket sofralarıdır. Davetimize icabet eden herkese gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin. Bu akşam destek ve katkılarıyla bizlerle birlikte olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Gündem, 17 Mart 2026 00:17
Yorumlar (0)
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
