Kocaeli’de 165 şoföre ceza!
Gündem, 12 Mart 2026 03:39Toplu ulaşımda güvenli ve konforlu hizmet için denetimlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kuralları ihlal eden sürücülere yönelik yaptırımlarını kararlılıkla uyguluyor. Bu kapsamda son denetimlerde 165 şoföre toplam 487 bin 245 TL idari para cezası verildi.
174 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında toplam 174 gündem maddesi ele alındı. Toplantıda iki ayrı kiralama ihalesi yapılırken, toplu taşımada kuralları ihlal eden özel halk otobüsü şoförlerine verilen cezalar da onaylandı. Ayrıca vatandaşlardan gelen şikâyetler değerlendirilerek gerekli kararlar alındı.
İKİ TAKSİ DURAĞI İHALEYE ÇIKTI
Dilovası Çerkeşli Mahallesi Gümüşpala Caddesi No:3’te bulunan OSB Taksi Durağı’ndaki 5 araçlık ticari taksi durak yeri, 10 yıllığına açık teklif usulüyle ihaleye çıkarıldı. Tek isteklinin katıldığı ihaleye durak yeri için 1 milyon 255 bin 100 TL teklif verildi. Başiskele Yaylacık Mahallesi Belediye Sokak No:74’te bulunan Yüksekokul Taksi Durağı’ndaki 3 araçlık ticari taksi durak yeri de yine 10 yıllığına açık teklif usulüyle ihaleye çıkarıldı. Bu ihaleye de tek istekli katıldı ve 753 bin 500 TL teklif sunuldu.
.gif)
DENETİMLER SÜRÜYOR
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde yolculuk yapabilmesi için denetimlerini sürdürüyor. Toplu taşıma araçlarına yönelik yapılan kontrollerde tespit edilen ihlaller encümen toplantısında değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 165 şoföre toplam 487 bin 245 TL idari para cezası verildi.
4 ŞOFÖRÜN ARACI BAĞLANDI
Yapılan denetimler ve vatandaşlardan gelen şikâyetler doğrultusunda durak harici yolcu alan, durakta gereksiz bekleyen ve durakta durmayan 3 özel halk otobüsü şoförünün araçları 3 gün süreyle bağlandı. Ayrıca toplu taşımada bir yolcuya fiziki müdahalede bulunan bir otobüs şoförünün aracı ise 5 gün süreyle bağlandı.
Gündem, 12 Mart 2026 03:39
Yorumlar (0)
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
