Gebze Ticaret Odası’ndan mobil aşevi ile Ramazan’da hastanelerde dayanışma sofrası
İş Dünyası, 04 Mart 2026 10:36Gebze Ticaret Odası tarafından Ramazan ayı boyunca Mobil Aşevi aracılığıyla hastanelerde sağlık çalışanları ve vatandaşlarla iftar programları düzenleniyor. Bu kapsamda ilk iftar programı Fatih Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi.
Programa; Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sayın Mikdat Aydın ve Sayın Kayhan Özler, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Sevgi Çiler, Sayın Yücel Yılmazel, Sayın Sinan Yücel, Meclis Başkan Yardımcısı Sayın Özhan Aşkın Öztürk, Meclis ve Meslek Komite Üyeleri ile Genel Sekreter Sayın Av. Arb. Çağrı Solak katıldı.
Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Sefer Bilgi ile birlikte gerçekleştirilen programda; sağlık çalışanları ve hasta yakınları, Gebze Ticaret Odası Mobil Aşevi tarafından hazırlanan iftar sofrasında bir araya geldi.
Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmayı amaçlayan Mobil Aşevi uygulamasıyla toplumun farklı kesimleri aynı sofrada buluşurken; sağlık hizmetini fedakârca sürdüren çalışanlar ve hasta yakınlarıyla bir araya gelinmesinden memnuniyet duyulduğu ifade edildi.
.gif)
Programda konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, “Ramazan ayı; paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güçlü şekilde hissedildiği müstesna bir zaman dilimidir. Gebze Ticaret Odası olarak Mobil Aşevimiz aracılığıyla bölgemizdeki devlet hastanelerinde sağlık çalışanlarımız ve hasta yakınlarımızla aynı sofrada buluşmayı önemsiyoruz. Sağlık hizmetini büyük bir fedakârlıkla sürdüren çalışanlarımızla bu sofrayı paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Gebze Ticaret Odası’nın sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında hayata geçirilen Mobil Aşevi uygulamasının, Ramazan ayı boyunca bölgemizdeki hastanelerde sağlık çalışanları ve vatandaşlarla buluşmayı sürdüreceği ifade edildi. Programa katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür edildi.
İş Dünyası, 04 Mart 2026 10:36
Yorumlar (0)
Çayırova’ya yakışmıyor!
Öğretmene önlük, velilere randevu şartı!
Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
Yüz binlerce çocuk eğitimden koptu
Körfezli yazarın o kitabının ikinci baskısı yapıldı
Motorine büyük zam yolda
Horon teptikten sonra kalp krizinden öldü
İshakçılar’da Başpehlivan belli oldu
O ilçede komşuluk çiçek açtı
Çayırova Belediyesi spor kompleksi açıldı
Erdoğan Emevi Camii'nde namaz kılacak!
Kocaeli’nde toplu ulaşımda kış tarifesine geçiliyor
Körfez İlimtepe’ye ulaşım dokunuşu
Demokratların birleşme vakti gelmiştir
AKP'li vekil tehdit ediliyorum diyerek koruma talep etti
Kocaeli’de zabıta okul alışverişi için sahada
Başkan bu kez tenis kortundan mesaj verdi
İshakçılar Festivali’nde pehlivanlar er meydanına çıktı!
Vali Aktaş’tan yeni eğitim, öğretim yılı mesajı
Binlerce konutta deprem riski
Kandıra’nın yollarına 3 bin 600 tondan fazla malzeme serildi
Okullar açılıyor, Kartepe bu halde!
Selahattin Durmuş vefat etti
Her beş çocuktan biri okula aç gidiyor
Sigara içme yasakları ile ilgili yeni karar!
Taşköprü Hasat Sonu Festivali’nde konser coşkusu
Çirkinlikte sınır tanımıyorlar!
Utanarak izledim, isminden bile bahsetmek istemiyorum
Seçim emareleri artıyor
Kartepe Teleferik’te bu tarihlerde hizmet yok!
Bir köklü şirketin daha kapısına kilit vuruldu
İzmit Belediyesi, KPSS sınavında geleneği bozmadı!
Kocaeli’de Turizm ve Bisiklet Festivali de başladı
Gebze’nin kilit noktasına neşter!
Gebze Ticaret Odası bünyesinde Mali Müşavirler Ofisi açıldı
Büyükşehir’den öğrencilere 80 milyonluk destek
Kredi kartı kullananlara uyarı!
Şehir Tiyatroları’nın bir oyunu daha Derince’de sahne aldı
Büyükakın’dan öğrenci ve öğretmenlere mesaj
