Büyükakın, Körfez Taşköprülülere konuk oldu
Gündem, 25 Ocak 2026 06:47Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yoğun programları arasında hemşehri dernekleri ile buluşmaları ihmal etmiyor. Körfez Taşköprülüler Derneği'ne misafir olan Büyükakın, hemşehri dernekleri ile omuz omuza yürümeye devam edeceklerini kaydetti.
YOĞUN PROGRAMINA RAĞMEN...
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, tanıtım törenleri, proje incelemeleri, açılış, esnaf ziyaretleri arasında sık sık hemşehri dernekleriyle de bir araya geliyor. Başkan Büyükakın son olarak Körfez Taşköprülüler Derneği'ne konuk oldu. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, yöneticiler ve idarecilerin eşlik ettiği programda Başkan Büyükakın, Dernek Başkanı Yasin Sönmez, yöneticiler, Körfez'deki hemşehri derneklerinin başkanları, muhtarlar ve çok sayıda dernek üyesi tarafından karşılandı.
KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİMİZ
Programda konuşan Başkan Büyükakın, Türkiye'nin en büyük gücünün birlik ve beraberlik olduğunu belirtti. Büyükakın, "Biz bu birliği tarih boyunca hep sağlamışız. Bundan sonra da sağlamaya devam edeceğiz. Bu birliğimiz olduğu sürece gelecek, Türkiye'ye iyi gelecektir" dedi. Sözlerinin devamında sivil toplumun önemine vurgu yaparak, "Şehrimizin her bir rengini en büyük zenginliğimiz olarak görüyoruz. Farklı kültürlerin aynı samimiyetle buluştuğu bu kardeşlik iklimini hep birlikte yaşatacak; Kocaeli’nin her sokağında ve her derneğinde hemşehrilerimizle omuz omuza yürümeye devam edeceğiz" diyen Başkan Büyükakın, sıcak ve samimi karşılama için de teşekkür etti.
.gif)
TAŞKÖPRÜ KÜLTÜR EVİ AÇILACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı dernek binasında ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirten Dernek Başkanı Yasin Sönmez, "Sayın Başkanımız derneklere hep destek oluyor. Özellikle Kocaeli yemek kültürünün ortaya çıkarılmasında ve de tanıtılmasında çok büyük emekleri var. Derneğimizin kültür çalışmalarında da desteğini her zaman görüyoruz. Kendisine dernek üyelerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum" ifadesini kullandı. Şener Söğüt ise Taşköprü Kültür Evi'nin en kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti.
Gündem, 25 Ocak 2026 06:47
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
