Büyükakın, Körfez Taşköprülülere konuk oldu
Gündem, 25 Ocak 2026 16:34Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yoğun programları arasında hemşehri dernekleri ile buluşmaları ihmal etmiyor. Körfez Taşköprülüler Derneği'ne misafir olan Büyükakın, hemşehri dernekleri ile omuz omuza yürümeye devam edeceklerini kaydetti.
YOĞUN PROGRAMINA RAĞMEN...
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, tanıtım törenleri, proje incelemeleri, açılış, esnaf ziyaretleri arasında sık sık hemşehri dernekleriyle de bir araya geliyor. Başkan Büyükakın son olarak Körfez Taşköprülüler Derneği'ne konuk oldu. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, yöneticiler ve idarecilerin eşlik ettiği programda Başkan Büyükakın, Dernek Başkanı Yasin Sönmez, yöneticiler, Körfez'deki hemşehri derneklerinin başkanları, muhtarlar ve çok sayıda dernek üyesi tarafından karşılandı.
KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİMİZ
Programda konuşan Başkan Büyükakın, Türkiye'nin en büyük gücünün birlik ve beraberlik olduğunu belirtti. Büyükakın, "Biz bu birliği tarih boyunca hep sağlamışız. Bundan sonra da sağlamaya devam edeceğiz. Bu birliğimiz olduğu sürece gelecek, Türkiye'ye iyi gelecektir" dedi. Sözlerinin devamında sivil toplumun önemine vurgu yaparak, "Şehrimizin her bir rengini en büyük zenginliğimiz olarak görüyoruz. Farklı kültürlerin aynı samimiyetle buluştuğu bu kardeşlik iklimini hep birlikte yaşatacak; Kocaeli’nin her sokağında ve her derneğinde hemşehrilerimizle omuz omuza yürümeye devam edeceğiz" diyen Başkan Büyükakın, sıcak ve samimi karşılama için de teşekkür etti.
.gif)
TAŞKÖPRÜ KÜLTÜR EVİ AÇILACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı dernek binasında ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirten Dernek Başkanı Yasin Sönmez, "Sayın Başkanımız derneklere hep destek oluyor. Özellikle Kocaeli yemek kültürünün ortaya çıkarılmasında ve de tanıtılmasında çok büyük emekleri var. Derneğimizin kültür çalışmalarında da desteğini her zaman görüyoruz. Kendisine dernek üyelerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum" ifadesini kullandı. Şener Söğüt ise Taşköprü Kültür Evi'nin en kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti.
Gündem, 25 Ocak 2026 16:34
Yorumlar (0)
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
