Mustafa Can tüm Kocaelilileri Huzur Partisi’ne davet etti
Siyaset, 24 Ocak 2026 20:40Kardelen Hareketi Huzur Partisi adı altında yola devam edecek. Huzur Partisi’nin Kocaeli İl Başkanı Mustafa Can’dan da yeni döneme ilişkin dikkat çeken mesajlar geldi.
Huzur Partisi Kocaeli İl Başkanı Mustafa Can şöyle konuştu:
Dünyanın hızla değiştiği, değişimin büyük ölçüde olumsuz sonuçlar doğurduğu, ülkemizin ve İslam Coğrafyasının bu olumsuz sonuçlardan fazlasıyla etkilendiği bir dönemi yaşıyoruz.
Türkiye’miz; bitmeyen sorunların, gelenekselleşen krizlerin, adaletsiz adaletin, Avrupa ve ABD’den gelen tehditlerin odağında bulunuyor.
Uluslararası Hukuk yalanı, kanla yazılan Dünya Düzeni, asırlardır süren sömürgeci zihniyet hüküm sürmeye, İslam Coğrafyasını kana bulayanlar, Gazze’de soykırım yapanlar, Müslümanları ilelebet ezebileceklerini sananlar vahşi ve barbar yüzlerini göstermeye devam ediyor.
Bütün bu olumsuz tabloyu tersine çevirerek milletimizi huzur ve refaha kavuşturmak, vatanımızın bekasını teminat altına almak, yeni bir uluslararası düzen kurmak, İslam coğrafyasını yaşadığı sıkıntılardan kurtarmak elbette mümkündür.
Bizler bu anlayış ve iddiayı yıllardır dile getiriyor ve bu hedefleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Yıllardır sürdürdüğümüz mücadelemiz bugün yeni bir sürece giriyor.
Genel Başkanımız Zafer Emanetoğlu’nun liderliğinde uzun bir süredir hazırlık çalışmalarını sürdürdüğümüz Huzur Partimizin kuruluşunu gerçekleştirdiğimizi büyük bir mutlulukla ilan ediyoruz.
Huzur Partisi; yıllardır siyasi mücadelenin içerisinde bulunan, siyaseti ülkemiz ve milletimiz için bir hizmet aracı olarak gören, samimi bir gayretle yıllardır çalışan, mücadele çizgisini bozmamış Kurucular Kurulu Üyeleriyle, kadrosuyla, programıyla, hedefleriyle, iddia ve kararlığıyla milletimize hizmet edecek sağlam ve güçlü bir parti olarak sahaya çıkıyor.
Bizler Huzur Partisi mensupları olarak milletimiz, ülkemiz, İslam Coğrafyasının tüm mazlumları ve ezilen, sömürülen her bir insan için var gücümüzle çalışmak ve tüm bu sorunlara çareler üretmek için yola çıkıyoruz.
Bizler; ifsat edenlere karşı, imar etmek için...
Kötülüğü yayanlara karşı, iyiliği tesis etmek için...
Yanlışta ısrar edenlere karşı, doğruluğun peşinde koşmak için çalışacağız.
Biz ülkemiz için bereket, milletimiz için huzur, gençlerimiz için güvenli yarınlar, mazlum Müslümanlar için kurtuluş, bütün insanlık için hak ve adalet hedefiyle var gücümüzle çalışacağız.
Bu vesileyle şehrimizde sesimizi duyan bütün kardeşlerimizi bu mücadeleye katılmak için Huzur Partimize davet ediyor, aziz milletimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyoruz.
Siyaset, 24 Ocak 2026 20:40
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
