Başkan Çiftçi görme engellilerle bir araya geldi
Gündem, 16 Ocak 2026 03:06Çayırova Belediyesi Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nde Kur’an-ı Kerim eğitimi alan görme engelli özel bireyler, bugün düzenlenen Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’na özel programda bir araya geldi. Özel bireylerle bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Özel bireylerimizin azmi bizlere ilham veriyor” dedi.
Çayırova’daki özel bireyler için birçok çalışmayı hayata geçiren ve bu noktada ilçeye Fatma Çelik Engelliler Merkezi’ni de kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bugün, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’na özel düzenlenen programda görme engeli olan özel bireylerle bir araya geldi. Çayırova Belediyesi Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nde Kur’an-ı Kerim eğitimi alan özel bireyler, burada Braille alfabesiyle oluşturulan Elif Ba ile Arapça ve Kur’an-ı Kerim eğitimi alıyor. Bugün düzenlenen programda ilk olarak özel bireyleri sınıfında ziyaret eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, özel bireylerin eğitimlerini yerinde gözlemledi. Daha sonrasında ise Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nde bulunan konferans salonunda düzenlenen Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası programına geçildi.
.gif)
“ENGELLERİ SEVGİYLE AŞIYORUZ”
İlk olarak Çayırova’da yaşayan ve Marmara Üniversitesi Tarih Öğretmenliği Birinci Sınıf Öğrencisi olan özel birey Kamil Arda Kaya, kendi hayat hikayesini anlattı ve hayatında karşılaştığı zorlukları nasıl aştığını dile getirdi. Merkezde eğitim veren Timur Altıntaş programda Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi. Programda bir konuşma gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kursa gelen özel bireyleri azimlerinden dolayı tebrik etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi. Engelleri sevgiyle aştıklarını ve özel bireylerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
“ÖZEL BİREYLERİMİZİN AZMİ UMUT VE İLHAM VERİYOR”
Program sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Fatma Çelik Engelliler Merkezi’mizde Görme Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen anlamlı programa katılmaktan mutlu oldum. Özel bireylerimizin azmi, sabrı ve hayata tutunuşları bizlere bir kez daha umut ve ilham verdi. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Gündem, 16 Ocak 2026 03:06
Yorumlar (0)
Emekli ikramiyesine artış yapılmamasına tepki
Yaşlı çiftin yardımına zabıta ekipleri koştu
Çocuklar okula aç gidiyor
Karate il seçmelerinde 1 şampiyon 5 üçüncü Körfez’den
Vali Aktaş’tan kazada yaralanan polise geçmiş olsun ziyareti
Kaynak arayan iktidardan yeni vergi hamlesi
İzmit Belediyesi demir ve kalıp ustası alacak
Gaziantep Arifoğlu baklavaları adına İzmit Yenişehir’de de şube açıldı
Devlet aracı aile servisine dönüştürüldü!
Bedelli askerlikte yeni rakam belli oldu!
İzmitli çocuklar Sabri Yalım Parkı’nda buluşacak
Körfez Fatih Mahallesi’nde ATM tepkisi
Emeklilerin gözü bayram ikramiyesinde
Başkan Büyükakın Yığılcalılarla iftarda buluştu
KOVİAD’ın iftarı iş dünyasını bir araya getirdi
Gebze Ticaret Odası’ndan UR-GE projesinde saha çalışmalarına devam
Başkan Gökçe Ramazan ayında da halkın yanında
Zeytinoğlu: Bu tablo üretim ve ihracatı zorlar hale getirdi
Sürücüler dikkat! O yolda çalışma var
İzmit’te şehit aileleri ve gazilere vefa sofrası
KOTO’da KOSGEB destekleri anlatıldı
İş insanı Enver Yıldırım’dan Diliskelesi Spor Kulübü’ne anlamlı destek
ABD, mafya örgütü gibi davranıyor
AKP 4. sıraya düştü!
Vatandaş yerine Şehir Hastanesi’nin müteahhidi düşünülüyor
Rekor zam kapıda
Başkan Büyükakın, İzmitli esnafların iftarına konuk oldu
Sınır güvenliği alarmı
Korkuluk, köprü ve betonarme yapılarda olası riskler önleniyor
Erbakan: Bu üsler güvenlik tehdididir
392 can, Kocaelililerin kalbinde
İzmit’te özel bireyler ve ailelerini buluşturan iftar
İftar sonrası ücretsiz ikramlar
İzmit Belediyesi bu video ile Üsküdar vapuru faciasında hayatını kaybedenleri andı
Savaş ekonomiyi felç eder mi?
Doğu Kışla Parkı’nda titiz çalışma
Seçim barajı düşürülecek mi?
Akaryakıtta rekor zam kapıda
Aktaş ve Büyükakın çifti, hafızlık öğrencileri ile iftarda bir araya geldi
