Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Gündem, 18 Aralık 2025 14:55Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında, yaklaşan yılbaşı etkinlikleri için işletmelerin çalışma saatlerine düzenleme getirildi. Normal günlerde saat 00.00'a kadar açık olan işletmeler, alınan karara göre saat 03.30'a kadar açık kalabilecek.
151 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni, haftalık olağan toplantısında önemli kararlar aldı. 151 gündem maddesini masaya yatıran encümen üyeleri; Ulaşım Dairesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, İnsan Kaynakları Dairesi, İmar ve Şehircilik Dairesi, Emlak ve İstimlak Dairesi, Kentsel Dönüşüm Dairesi ile Mali Hizmetler Dairesinden gelen evrakları karara bağladı.
UZUNÇİFTLİK TAKSİ DURAĞINA 4 MİLYON TL TEKLİF
Kartepe Emekevler Mahallesi Sapanca Yolu Caddesi Kaymakamlık önü Uzunçiftlik Taksi Durağı adresindeki 17 araçlık ticari taksi durak yeri 10 yıllığına kiralama ihalesine çıkarıldı. İhaleye katılan tek istekli 4.268.000,00 TL teklif sundu.
BAŞİSKELE’DEKİ TAKSİ DURAK YERİNE 1 MİLYON TL TEKLİF
Başiskele Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi Kent Taksi Durağı adresindeki 4 araçlık ticari taksi durak yeri 10 yıllığına kiralama ihalesine çıkarıldı. İhaleye katılan tek istekli 1.004.100,00 TL teklif sundu.
UMUTTEPE TAKSİ DURAĞI 10 YILLIĞINA KİRAYA ÇIKTI
İzmit Kabaoğlu Mahallesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Caddesi Umuttepe taksi durağı adresindeki 7 araçlık ticari taksi durak yeri 10 yıllığına kiralama ihalesine çıkarıldı. İhaleye katılan tek istekli 1.757.200,00 TL teklif sundu.
.gif)
135 ARACA 398 BİN 655 TL CEZA
Özel halk otobüslerine yapılan denetimlerde talimatlara aykırı aksesuar bulundurma, yıpranmış ve sökük koltuk ile çalışma, personel çalışma belgesinin olmaması, hasarlı araç ile çalışma, koltuk sayısından fazla yolcu alma, yolcuyu duraktan almama, araç üzerinde durak yazısının yazmaması, kendi durağı dışında çalışma ve yolcuya kötü muamelede bulunma sebebiyle 135 araca 398.655 TL idari para cezası verildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığınca daha önce vatandaşlarla trafikte münakaşa eden ve trafikte huzuru kaçıran şoförün aracının bağlama süresi 15 gün daha uzatıldı.
İŞLETMELER YILBAŞINDA 03.30’A KADAR AÇIK
Encümen toplantısında ayrıca yaklaşan yılbaşı etkinlikleri için işletmelerin çalışma saatleri de düzenlendi. Normal günlerde saat 00.00'a kadar açık olan işletmeler, alınan karara göre saat 03.30'a kadar açık kalabilecek. Böylece işletmeler yılbaşı etkinliklerini bu saate göre ayarlayabilecek.
Gündem, 18 Aralık 2025 14:55
Yorumlar (0)
Bayramda o şekerlere dikkat!
Başkan Çiftçi belediye çalışanları ile bayramlaştı
İzmit Belediyesi Çanakkale Şehitleri anısına helva dağıttı
Altın ve dolar atağa kalkacak!
MHP Dilovası yönetiminden istişare toplantısı
Stadyum yolundaki görünmez tehlike!
Kocaeli Büyükşehir’den 60 saniyede kazandıran yarışma!
Vergi ve cezalarla vatandaşı kaz gibi yoldular!
Sadece iktidar yanlıları hayatından memnun
Kocaeli Valiliği’nden fırtına uyarısı!
Büyükakın: Bu sergide sadece objeler yok, Çanakkale’nin ruhu var
Hürriyet: Çanakkale ruhu yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor
İzmit’te çocuklar bayramda Oyuncak Müzesi’nde buluşacak
Sarıdoğan: Çanakkale ruhu bugün de yol gösterici olmalı
Bu yasağa uymayan sürücüye 26 bin TL ceza kesilecek
Özgür Özel'den yeni Akın Gürlek açıklaması: Hızla sattıklarını gizlemeye kalkıyor
Bayramda beslenmeye dikkat!
Gölcük’te de Çanakkale şehitleri rahmet ve minnetle anıldı
Gebze Ticaret Odası’ndan Çayırova Sevgi Evleri’ne kapalı spor salonu
Fevziye Parkı estetik bir görünüme kavuştu
Erken seçim AKP için mecburiyet!
Çayırova’da eller Çanakkale Şehitleri için semaya kalktı
Miniklerden Başkan Hürriyet’e bayram sürprizi
Başkan Söğüt: Çanakkale, bir milletin diriliş destanıdır
Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor?
Kocaeli’de Kent Bayramlaşması’na yoğun katılım bekleniyor
OYAK Çimento madalya ile ödüllendirildi
Paketli gidalardaki tehlike!
Derince’deki o Pazar Arefe günü kurulacak
Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde bayrama böyle mi girilecek?
Kocaeli’de bayram boyunca ulaşım ücretsiz
İzmit’te binlerce kişi bu iftarda buluştu
Bu mağazada Kocaeli’ye özgü ürünler var!
Özel, Gürlek’in mal varlığı iddialarını ID numaralarıyla doğruladı
Bakan Gürlek'ten malvarlığı iddialarıyla ilgili açıklama
Büyükakın’dan 18 Mart mesajı: Eşsiz bir destandır
Dilovası’nda İHH, çocukları sevindirdi
Kağıtspor başarıya doymuyor!
Bu değirmenin suyu nereden geliyor dedirten sözler!
