Büyükakın: Herkesin belediye başkanıyız
Gündem, 16 Aralık 2025 12:48Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Sivas Dernekler Federasyonu üyeleri ile bir araya geldi. İstişareye her zaman önem verdiğini vurgulayan Başkan Büyükakın, “İstişare eden yanılmaz” dedi.
BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Kocaeli Sivas Dernekler Federasyonu(KOSİDEF), Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı kahvaltıda ağırladı. Körfez Belediyesi Nazende Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilen buluşmada Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, KOSİDEF Başkanı Zafer Dolu ve federasyon yöneticileri hazır bulundu. Son derece sıcak ve samimi geçen buluşmada Başkan Büyükakın, Sivaslılar tarafından davul eşliğinde karşılandı. Federasyon Başkanı Zafer Dolu, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Büyükakın’a teşekkür ederken, “Başkanımız, sorunlarımızın çözümü noktasında her zaman bize destek veriyor. Hemşehrilerim olarak kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesini kullandı.
.gif)
HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIZ
KOSİDEF üyelerini tek tek dinleyen ve taleplerini not alan Başkan Büyükakın, “Burada çok güzel bir buluşma gerçekleştiriyoruz. Biz bu toplantıları neden yapıyoruz? Temel sebebi şu; Belediye başkanları olarak yoğun tempoda çalışmak zorundayız. Durup düşünme ve karar verme safhasında insanların en çok istediği şeyin ne olduğunu kestirmek bazen zor oluyor. Bu toplantılar, işte bu açıdan iyi oluyor. Biz herkesin belediye başkanıyız. Kocaeli hepimizin. Alınan kararlar da herkesi etkiliyor. Dolayısıyla biz bu kararları alırken insanlarla mümkün olduğunca istişare etmeliyiz. Bizim kültürümüzde de vardır. İstişare eden yanılmaz” şeklinde konuştu.
AŞIK VEYSEL ANI EVİ
Federasyon üyelerinin, “Ünü Sivas’ı ve Türkiye’yi aşmış halk ozanımız Aşık Veysel’in isminin yaşatılacağı bir anı evi yapılmasını istiyoruz” talebini de değerlendiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bu konunun bir süredir gündemlerinde olduğunu vurguladı. Başkan Büyükakın, “Kocaeli’ye Aşık Veysel Anı Evi’ni kazandırmak istiyoruz” dedi. Programın sonunda federasyon üyeleri, Başkan Büyükakın için Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsünü seslendirdi. Başkan Büyükakın da türküye eşlik etti.
Gündem, 16 Aralık 2025 12:48
Yorumlar (0)
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
