Çayırova’da Başkan Çiftçi’nin 21 derslikli yeni meslek lisesi heyecanı!
Gündem, 16 Aralık 2025 00:13Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, geçtiğimiz aylarda müjdesini verdiği ve inşaatına başlanan Çayırova’nın yeni meslek lisesinde çalışmalar devam ediyor. Şekerpınar Mahallesi’nde inşa edilecek meslek lisesinin temel beton serimi gerçekleştiriliyor.
Eğitime büyük önem veren ve bu doğrultuda ilçede birçok projeyi hayata geçiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin müjdesini verdiği ve Çayırova’ya kazandırılan tam donanımlı yeni meslek lisesinin inşaatında temel beton serim işlemi gerçekleştiriliyor. Şekerpınar Mahallesi’nde tam donanımlı olarak inşa edilecek ve Çayırovalı gençlerin meslek sahibi olmasına imkan sunacak okul inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürerken, bugün ise temel beton serim işlemine başlandı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin girişimleriyle, Doğa Madencilik Firması’nın sahibi Nevzat İnan’ın destekleriyle yaptırılacak yeni meslek lisesinin ilçeye kazandırılmasına sağlayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, temel beton serim çalışmalarını yerinde gözlemledi.
.gif)
24 DERSLİKLİ OLARAK İNŞA EDİLECEK
Şekerpınar Mahallesi’nde bulunan okul şantiye alanına giden ve burada müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Çiftçi, inşaat çalışanlarına da kolaylıklar diledi. 24 derslik olarak inşa edilecek ve otomasyon atölyeleri, fiziki imkanlarıyla, Çayırovalı gençlerin diledikleri meslek alanında güzel bir eğitim almasına olanak sunacak Çayırova’nın yeni meslek lisesinde temel imalatının tamamlanmasının ardından kaba inşaat çalışmaları başlayacak.
“ÇAYIROVA’MIZA HAYIRLI OLSUN”
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, şunları dile getirdi; “İlçemize kazandırdığımız eğitim yatırımını yakından takip ediyoruz. Doğa Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Otomasyon Atölyesi inşaatında temel imalatı çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemizin eğitim altyapısını güçlendirecek ve Çayırova’mıza değer katacak bu önemli yatırımın hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Gündem, 16 Aralık 2025 00:13
Yorumlar (0)
Yılbaşı İyilik Pazarı İzmitlileri bekliyor!
Her 10 kişiden 7'si yoksullaştık diyor
Büyükakın: Herkesin belediye başkanıyız
Kule Deresi yine köpürdü!
Eski AKP'li vekil hapse atılmıştı, serbest bırakıldı
Kocaelili gazeteci- yazar Mustafa Eranıl, TÜYAP Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu
AKP'de Öcalan oyumuzu düşürür endişesi!
Başiskele’deki dev projede 350 milyon TL tasarruf sağlandı
Başkan Hürriyet, Yahya Kaptan’daki çalışmaları yerinde inceledi
AKP Kocaeli İl Başkanı Talus, Vali Aktaş’ın kapısını çaldı
Büyükşehir, 68 yeni otobüs satın aldı
Körfez ADD, yardımseverleri kahvaltıda ağırladı
Coşkun Sabah'ı yumurtacılıktan soğuttular!
Altın fiyatı bankaları solladı!
Başkan Sezer, Gölcüklüleri gururlandırılan başarılı öğrenci Sarp Arel’i tebrik etti
KOTO 23. Meslek Komitesi’nden eğitim kurumlarına ziyaret
Minikler Hereke halısının üretim sürecini yerinde gördüler
Kocaeli’de kadın hakeme saldırı yönetim zafiyetidir
Benzine bir indirim daha
Bırak muhalifleri, AKP'lilerin başına neler geldi
Kocaeli Bilnet Lisesi öğrencileri Amerika’da Falcon 9 roketinin fırlatılışına tanıklık etti
Hisarcıklıoğlu'ndan kredi faizi tepkisi
Kocaeli’de manav şivesi bir kitapta toplanacak!
Vefat eden başkanla ilgili haberi yalan çıkan İzmitli gazeteci kalp krizi geçirdi
Saadet, Erdoğan'a destek verecek mi?
İşte emeklilerin kesinleşen zam miktarı!
Gölcük Belediyesi bu eğitimle vatandaşa birçok konuda faydalı bilgiler aktaracak!
Konakta Bir Düğün adlı komedi oyunu, Körfez’de sahne aldı
Öcalan katil ve bir katil olarak geberecek!
İmamoğlu ile ilgili o haber yalan çıktı!
Gebze Ticaret Odası yönetiminden üyelere yalın dönüşüm desteği
Derinceli genç yazar Sudan okurlarıyla İstanbul’da buluştu!
Sarıdoğan: Türkiye’nin adalete ve ahlaklı siyasete ihtiyacı var
Sağlık sistemi çöküşte, meclis işlevsizleştirildi
Kartepe tramvayında ilk ray yerleştirildi
Euro cinsinden asgari ücret artışında Türkiye en düşük ikinci ülke
Kartepe’de karavan parkı sinek avlıyor!
Adapazarı-Gebze treni daha fazla kişiye hizmet verebilir
Başkan Gökçe: En büyük hedefimiz üreticiyi desteklemek
