Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Gündem, 13 Aralık 2025 23:27Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bölgedeki trafik yükünü azaltıp ulaşım konforunu artıracak Gebze Eskihisar Feribot Yolu–Cengiz Topel Caddesi Kesişimi Köprülü Kavşak Projesi’ni yerinde inceledi.
ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü ulaşım yatırımlarıyla daha düzenli, konforlu ve güvenli bir trafik ağı oluşturma hedefini sürdürüyor. Bu kapsamda Gebze’de hayata geçirilen Eskihisar Feribot Yolu–Cengiz Topel Caddesi Kesişimi Köprülü Kavşak Projesi’ndeki çalışmalar hummalı bir şekilde yürütülüyor. Çalışmalarda gelinen son aşamayı yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilgili teknik personelden bilgi aldı.
BAŞKANLAR EŞLİK ETTİ
Başkan Büyükakın’ın teknik inceleme gezisinde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkan Vekili Kenan Demirbaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaban, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan da hazır bulundu.
.gif)
TRAFİK AKTARIMI PLANLANIYOR
Proje dahilinde, Cengiz Topel Caddesi’nden Eskihisar Feribot İskelesi Yolu D-100 istikametine bağlantı kolu projelendirildi. Bu sayede feribot yolu üzerindeki trafik yükü azalırken, katılım noktalarında genişleme ve katılma şeritleriyle konfor artırılmış olacak.
Çalışmaların sorunsuz ilerlediği projede önümüzdeki hafta yeni yola trafik aktarımlarına başlanması bekleniyor. Eskihisar Feribot Yolu–Cengiz Topel Caddesi Kesişimi Köprülü Kavşak Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte hem feribot yoluna hem de çevre caddelere kesintisiz ve güvenli ulaşım sağlanacak.
Gündem, 13 Aralık 2025 23:27
Yorumlar (0)
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
Kandıralı Ertürk’ten AKP’lilere sert sözler!
