Kocaeli Bilişim Fuarı paydaşları toplandı
İş Dünyası, 11 Aralık 2025 05:15Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası ve Körfez Ticaret Odası iş birliğinde kurulan Kocaeli Fuarcılık A.Ş. tarafından 21–23 Kasım 2025 tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen 2. Kocaeli Bilişim Fuarı’nın paydaş ve kapanış toplantısı, Kocaeli Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz’ın; KOTO 15. Meslek Komitesi Başkanı Serkan Kasımoğlu, Meclis Üyesi Emrullah Yolasığmaz ve Araştırma ve Dış Ticaret Servisi Müdürü Oğuz Çağıl ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıya; Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Uykun, Meclis Üyesi Yunus Coşkun, Oda Genel Sekreteri Berat Nas, Kocaeli Ticaret Odası Bilgi İşlem, Yazılım ve Kurumsal İletişim Memuru Berat Ersoy, Gebze Ticaret Odası Komite Üyesi Cengiz Alakuş, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Sertaç Gök, Fuar, Fon ve Dış İlişkiler Sorumlusu İlter Öztürk, Gebze Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Girişimcilik Kıdemli Uzmanı Seçkin Saygılı, Kocaeli Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Zeki Konyar, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ahmet Yazıcı, Kocaeli Sanayi Odası Bilgi İşlem Memuru Salih Can ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Bahar Cesur, Kocaeli Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Savaş Kemal Buray katıldı.
YILMAZ: KURUMLARIN BİRLİKTELİĞİ ŞEHRE DEĞER KATIYOR
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Kocaeli Bilişim Fuarı’nın başarısında kurumlar arası güçlü iş birliğinin belirleyici olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Kocaeli’de kurumlar aynı hedef doğrultusunda güçlerini birleştirdiğinde çok değerli işler ortaya çıkıyor. Kocaeli Bilişim Fuarı da bu birlikteliğin en somut örneklerinden biri oldu. Kıymetli işbirlikleri ve özverileri için tüm paydaş kurumlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
3. KOCAELİ BİLİŞİM FUARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Yılmaz konuşmasına, fuarın performansına ilişkin verileri paylaşarak devam ederek, “Paydaşlığımızda düzenlenen 2. Kocaeli Bilişim Fuarı, içerik çeşitliliği ve yoğun ziyaretçi ilgisiyle Türkiye’nin en kapsamlı teknoloji fuarlarından biri haline geldi. Bu yıl fuarımız 41 bin 608 ziyaretçiyi ağırladı” dedi. Yılmaz, elde edilen olumlu geri dönüşlerin gelecek fuar hazırlıkları için motivasyon oluşturduğunu belirterek, “Bu sonuçlar ışığında 3. Kocaeli Bilişim Fuarı hazırlıklarını bugünden itibaren resmen başlatıyoruz.” dedi.
OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER
Kocaeli Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Savaş Kemal Buray, fuar süresince firma temsilcileri ile yapılan anket sonuçlarını toplantı katılımcılarıyla paylaşarak geri dönüşlerin son derece olumlu olduğunu ifade etti. Buray, hem katılımcı firmaların hem de ziyaretçilerin fuardan memnun ayrıldığını, önerilerin ise fuarın gelişimi için değerli bir yol haritası sunduğunu belirtti. Paydaş kurum temsilcileri de fuara yönelik değerlendirmelerini aktardılar ve sonuç raporuna önemli katkılar sundular. Toplantı, kurum temsilcilerinin katıldığı aile yemeği ile sona erdi.
İş Dünyası, 11 Aralık 2025 05:15
Yorumlar (0)
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
Kandıralı Ertürk’ten AKP’lilere sert sözler!
Akıl dışı senaryoların ve iftiraların pervasızca üretildiği bir dönemi yaşıyoruz
Kandıralı Ertürk’ün hemşehrilerine çöp tesisine karşı çıkın demesi AKP’lileri kızdırdı!
Torpil ve kayırmadan utanmayan Özlem Zengin!
İSU kağıda basılı faturayı ortadan kaldırmak istiyor!
Gölcük’te oksijen tanklarını yol kenarında görenler endişe ediyor
AKP'liler PKK'lılara iş mi bulacak?
Büyükakın: Bu şehre asla zarar vermem, verdirtmem
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Bir bina hariç hasar yok demişti, şimdi müjde yıkılıp yeniden yapılacak diyor
Fatih Altaylı'dan iktidara kuzu gibi olacağım mesajı!
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Zafer Partisi’ne katıldı
Gebze’de 4 can gitti, Cengiz Topel çürüdü
MHP Dilovası yöneticileri Spor Müdürü Babaoğlu’nu tebrik etti
61 ilde şubeleri olan tatlıcı da iflasın pençesinde
Merkez Bankası'nın kararı sonrası, euro 50 lirayı aşarak tarihi zirvesini gördü
Erdoğan asgari ücretle ilgili işverenlere seslendi!
Asgari ücret 39 bin lira olmalı
Kocaeli vekilinden TBMM’deki taciz skandalına dair sert sözler
Başkan Bulut: Kocaeli, ihracatta Türkiye ikincisi oldu
Osmangazi Köprüsü Tüneli’ne LED projektör armatürleri monte edildi
PKK lideri Öcalan'a umut hakkı var mı?
GOSB’un 2026 stratejik yol haritası kamuoyu ile paylaşıldı
KOÜ’de stant açan öğrenci darp edildi
