Derince Belediyesi, üçüncü kez iş arayanlarla, işverenleri bir araya getirdi
Gündem, 22 Kasım 2025 10:22Derince Belediyesi’nin düzenlediği Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması, iş arayanları ve işverenleri bir araya getirmeye devam ediyor. İstihdama katkı sunan bu önemli projenin üçüncüsüne firmalar ve vatandaşlar yine yoğun ilgi gösterdi.
İlçe sakinlerinin huzuru ve mutluluğu için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, sosyal belediyecilik noktasındaki projelere özel önem veriyor. İşsizlik sorununun çözümüne katkı sunan Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması da Başkan Gökçe’nin öncülüğünde hayata geçen ve yoğun ilgi gören projeler arasında yer alıyor. İlçe genelinde istihdama katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması’nın üçüncüsü Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Yelken Kafe’de düzenlendi.
KURUMSAL FİRMALARIN KATILIMIYLA
Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 3. Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması, iş dünyasından önemli katılımcılar, çeşitli sektörlerden firma yetkilileri ve insan kaynakları uzmanları ile vatandaşları bir araya getirdi. Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması’na katılan vatandaşlar, gün boyu sektörünün önde gelen firmaları ile görüşme imkanı buldu. Derince Belediyesi tarafından düzenlenen Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması’nda önemli mesajlar veren Başkan Gökçe, uygulamanın önemine vurgu yaptı.
.gif)
KARİYER VE İSTİHDAM GÜNLERİ
Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması’nın başlangıç noktasına değinen Başkan Gökçe, “Seçildiğimiz günden itibaren her çarşamba halk günleri yapıyoruz. Bu halk günlerine gelen vatandaşlarımızın yüzde 90-95’inin taleplerinin iş konusunda olduğunu gördük. Bu sorunu belediyenin kendi imkânlarıyla çözmemiz mümkün olmadığından İstihdam Ofisi uygulamamıza daha da önem verdik. Bu bölge ciddi fabrikaların, sanayinin olduğu bir bölge. Özellikle Gebze ve Dilovası bölgesinde fabrikalarla doğrudan temasa geçtik. Ardından Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşmalarını düzenlemeye başladık” dedi.
BAŞKAN GÖKÇE’DEN MESAJLAR
Başkan Gökçe konuşmasının devamında “Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşmasının bugün üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz ve her 6 ayda bir yapmayı hedefliyoruz. Bugün sadece bir saat içinde yaklaşık 200 vatandaşımız buraya ziyarette bulundu. Gün sonunda en az bin kişinin buraya gelmesini bekliyoruz. Bu vatandaşlarımızın en az yüzde 10–15’ine iş bulabilirsek sonucun çok iyi olacağını düşünüyorum” dedi. Konuşmasında Türkiye’nin en önemli iki sorununun yoksulluk ve işsizlik olduğunu dile getiren Başkan Gökçe, Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşmalarının devam edeceğini söyledi.
Gündem, 22 Kasım 2025 10:22
Yorumlar (0)
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
Sarıdoğan: Engelliler için farkındalık ve çözüm günü olmalı
Başkan Gökçe’den yeni EYDEM müjdesi!
Rallide 2025’in 7’inci ve son yarışı Kocaeli’de
Hürriyet: Sizin gibi insanların ölümüne sebep olmadık!
Zeytinoğlu enflasyon verilerini değerlendirdi: Üretim maliyetleri açısından olumlu bir gelişme
AKP’de milliyetçi tabanı kaybetme kaygısı
Büyükakın, Dilovası faciasında ihmali olan yöneticilerle ilgili açıklama yapmalı
İktidar Suriye’deki Alevi katliamlarına sessiz kalarak suça ortak oluyor
Büyükakın: Gelecek, iyi eğitilmiş gençlerde
Eftal Turizm’den KOTO üyelerine indirim
OYAK Çimento Fabrika Direktörü Turan, Everest Dağı’na tırmandı
