Başkan Bıyık Milli sporcuları tebrik etti
Spor, 15 Kasım 2025 01:31Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün ulusal ve uluslararası arenada başarılarıyla gurur kaynağı olan milli sporcularıyla bir araya gelerek başarı hikayelerine ortak oldu.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün ulusal ve uluslararası arenada başarılarıyla gurur kaynağı olan milli sporcularıyla bir araya geldi. 13 farklı branşta, 4 bine yakın lisanslı sporcusuyla Türk sporuna önemli katkılar sağlayan kulübün genç yetenekleri, elde ettikleri derecelerle Darıca’nın adını her geçen gün daha güçlü şekilde duyurmaya devam ediyor. Başkan Muzaffer Bıyık’a milli sporculara destek ziyaretinde Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Enver Demirci ile kulübün aynı zamanda milli takım antrenörleri olan Selim Vinçoğlu ve Adnan Şamdan da eşlik etti.
.gif)
Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sporcularla buluşmasında onların azmini, disiplinini ve başarılarını tebrik ederken Darıca’nın spor alanındaki yükselişine dikkat çekti. Başkan Muzaffer Bıyık, geçtiğimiz hafta Riyad’da düzenlenen 2025 İslami Dayanışma Oyunları’nda altın madalya kazanan Eray Şamdan, bronz madalyaya uzanan Semih Gümüş ile Hırvatistan’da gerçekleşen Balkan Karate Şampiyonası’nda altın madalya alan Kerem Yaray ve gümüş madalya elde eden Aras Ege Beyhanoğlu’nu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
BİZİM ÇOCUKLARLA YAKALADIĞIMIZ BİR BAŞARI HİKÂYESİ
Başkan Muzaffer Bıyık açıklamasında “Bizimkisi bizim çocuklarla yakaladığımız bir başarı hikâyesi. Sporcularımızın her biri Darıca’nın gururu olmaya devam ediyor. Belediyemizin spora yaptığı yatırımların karşılığını gençlerimizin başarılarıyla görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Onlarla gurur duyuyor, gelecekte çok daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı. Program, sporcularla yapılan sohbet ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Spor, 15 Kasım 2025 01:31
Yorumlar (0)
Kocaeli'den tüm dünyaya çok önemli mesajlar
Meral Akşener'e yer verilmedi
İYİ Parti Kocaeli'de Türkkan, Durmuş ve Acur GİK'te
Vali Aktaş, gençlerin satranç heyecanına ortak oldu
Doç. Dr. Çakır, Akça Koca Kültür Platformu’na konuk oldu
Bir fabrika daha kapandı
Son 1 yılda kart borçlusu sayısında büyük artış
Soğuk havada 100 TL'lik alışveriş kuyruğu!
Saygınlar Kulübü üyeleri Mevlevilik kültürüne yakından tanıklık etti
Caminin yanında içkili mekan açan kişi AKP'li çıktı
Kocaeli’de A Takımı ve Yol Bakım Timleri 7/24 sahada
Bu utanmazların kulağını çınlatın
Saadet Partisi Derince İlçe Başkanı Zatsan’dan emekli maaşlarına tepki
KOŞEDER’den birlik beraberlik mesajı
Lokomotif Çocuk Köyü’nün minikleri bilimle buluştu
Özel okullara ceza kesildi
Grev hakkı ve yasalar ayaklar altına alınıyor
Kürşat Zorlu Körfez’de o derneği de ziyaret etti
Raylar Kartepe’ye doğru ilerliyor
Vatandaştan yaşlılık sigortası ile prim talep edilecek
Altında yeni rekor kapıda!
Ödüllü yazar Elif Doğan, İzmit’te okurlarıyla buluştu
Kocaeli Şehir Tiyatroları oyuncuları, İnegöl’de de sahne aldı
Kocaeli Valiliği DEM’lileri İzmit’te yürütmedi
İşte erken seçim isteyenlerin oranı!
Ette fiyat artışının önüne bu yüzden geçilemiyor!
Akşener’in eski gözdesi Kürşad Zorlu kırk yıllık AKP’li gibi davrandı!
Büyükşehir’den bayrak hassasiyeti
Sürücüler dikkat! Hereke viyadüğünde çalışma var
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
İzmit Belediyesi Kültür Yayınları Türkiye’yi uluslararası platformda temsil etti
Trump'tan Erdoğan'a Gazze daveti
Adam öldürme suçundan aranan zanlı yakalandı
İmamoğlu'ndan mektup
Jandarmadan elektronik sigara baskını
Ambulansların lastiği yoktu diyen bakanla dalga geçti!
Bazı memurlara giyecek yardımı nakit olarak ödenecek
Anne Şehir Kadın Korosu’ndan muhteşem konser
DEM'liler PKK'nın baş canisini ziyaret etmeden duramıyor!
