Körfezli futbolcular yürüdüler, öğrendiler, çöpleri topladılar!
Spor, 15 Kasım 2025 08:40Okulların ara tatile girmesiyle birlikte, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü U16 Futbol Takımı oyuncuları için doğa yürüyüşü ve doğayı tanıma, anlama ve koruma etkinliği düzenlendi.
Körfez Gençlerbirliği futbol antrenörü ve aynı zamanda doğa sporları eğitmeni olan Hamza Alyılmaz önderliğine düzenlenen doğayı tanıma-anlama ve koruma etkinliğinde 22 kilometrelik Çınarlıdere – Çamlıbel Umuttepe rotası (gidiş-dönüş) yüründü. Oldukça neşeli geçen yürüyüşte genç futbolcular doğanın ve yeşilin keyfini doyasıya çıkardılar.
Eğitim ve öğretim döneminin yanı sıra lig sezonunun stresini de eşsiz güzellikler içerisinde atan gençler stresten uzak bir gün yaşadılar. Genç sporcular antrenörleri Hamza Alyılmaz’dan yürüyüş esnasında karşılarına çıkan bitkiler, canlılar ve doğa hakkında çeşitli bilgiler öğrendiler. Yürüyüş esnasında karşılarına çıkan ve yine insanlar tarafından ormanlık alanlara atılan çöpleri de toplayarak örnek olacak bir etkinlik ve davranış sergilediler.
.gif)
SPOR KİŞİNİN SAĞLIĞINI, TOPLUMUN UYUMUNU KORUR
Doğa sporları eğitmeni ve Körfez GB futbol antrenörü Hamza Alyılmaz “spor kişinin ruh ve beden sağlığını koruyan ve kişinin toplumda uyum içerisinde yaşamasını sağlayan fiziksel bir aktivitedir. Bu toplumsal uyum sağlama sadece sportif hareketlerle sınırlı değildir. Sporcu aynı zamanda örnek kişidir. Biz bugün Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü U16 Futbol Takımı oyuncularımızla yaşadığımız bu güzel coğrafyayı yerinde görüp, tanımak ve anlayabilmek için doğa yürüyüşü etkinliği düzenledik. Çınarlıdere’den başlattığımız yürüyüşümüz Çamlıbel Umuttepe rotasında sürdü gidiş dönüş olarak tam 22 km sürdü” diyerek etkinlik hakkında açıklamalarda bulundu.
Spor, 15 Kasım 2025 08:40
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
