Kartepe Karavan Parkı’nda işlem tamam!
Gündem, 14 Kasım 2025 15:37Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir içinde yaşanan otopark karmaşasını azaltmak, gelişigüzel karavan parklarını düzenlemek ve karavan sahiplerine güvenli bir alan sunmak amacıyla Kartepe’de modern bir “Karavan Park” alanı oluşturdu.
210 ARAÇ KAPASİTELİ, MODERN BİR YAŞAM ALANI
Kartepe Dumlupınar Mahallesi’nde 11 bin 500 metrekarelik geniş bir alanda inşa edilen Karavan Park, 210 araçlık kapasitesiyle bölgenin en büyük karavan park alanlarından biri olma özelliğini taşıyor. Altyapısı ve üstyapısıyla tamamen modern standartlara uygun şekilde hazırlanan alan, karavan sahiplerinin uzun süreli ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Kartepe’nin doğasına komşu konumda yer alan park, hem sakinlik hem de konfor arayan gezginler için ideal bir durak haline geldi. Doğayla iç içe, düzenli ve güvenli bir ortamda konaklamak isteyen karavan tutkunları için hazırlanan bu alan, bölgenin turizm potansiyeline de önemli katkı sağlayacak.
.gif)
GÜVENLİK, KONFOR VE DÜZEN BİR ARADA
Karavan Park’ta park çizgileri, yönlendirme tabelaları, güçlü aydınlatma sistemi, yağmur suyu hatları ve ızgaralar gibi tüm detaylar titizlikle uygulandı. Çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarıyla alan hem estetik hem de kullanışlı hale getirildi. Alan bariyerle kapatılırken, güvenlik personeli de 7/24 görev yapmak üzere konuşlandırıldı. Böylece karavan sahipleri, doğayla iç içe huzurlu bir ortamda güvenle konaklayabilecekleri bir alan kazanmış oldu.
KARAVAN TUTKUNLARINDAN YOĞUN İLGİ
Kısa sürede dikkat çeken Kartepe Karavan Park, karavan tutkunlarının yoğun ilgisiyle şimdiden hareketlenmeye başladı. Modern olanaklarıyla bölgeye değer katan bu yeni yaşam alanı, Kocaeli’nin turizm vizyonuna da önemli bir katkı sunuyor.
Gündem, 14 Kasım 2025 15:37
Yorumlar (0)
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
