AKP’li Dokuzlar’dan Başkan Hürriyet’e: Yetersizliğini bu kaba ve çirkin dille örtmek istiyor
Gündem, 14 Kasım 2025 10:19AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i kastederek “Yetkin, yetersiz olduğunu hakaretle, iftirayla, yalanlarla, bağırarak kapamaya çalışıyor” dedi.
Gebze ve Dilovası’ndaki acılar üzerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’lilerin 5 saate yakın konuşma yaptığını, sadece hakaret ve iftiralarla bezeli bu konuşmaların en çirkinini İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in gerçekleştirdiğini öne süren Dokuzlar, “O kadar konuştular, o kadar bilmişlik tasladılar. Ama finalde gördük ki, çok basit kendi sorumluluklarını bile yerine getiremiyorlar.
Kendi şehrindeki küçücük bir soruna bile teşhis koyamayan İzmit Belediye Başkanı, sıra Gebze’deki acıya geldiğinde bilirkişi kesiliyor. Başından beri söylediğimiz gibi, acıdan siyasi rant elde etmeye çalışıyor. Ağzınızı bozmaya, hakaret etmeye, iftira atmaya, yalanlar uydurmaya gerek yok.
Bazen bir cümle kimin ne kadar yetkin, yeterli ve samimi olduğunu anlatmaya yeter de artar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, sabırla 5 saat dinlediği bu saldırılara, sadece bir belge göstererek cevap verdi. Bu belge İzmit Belediyesi’nin daha 5 gün önce Sanayi Mahallesi’nde bir sokakta yaşanan yol kaymasıyla ilgili İzmit Belediyesi’nin “gözlemle” teşhis koyamadığını ve sorunu anlaması için yerden yere vurmaya çalıştıkları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne konuyu havale ettiklerini gösteriyordu.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın da ifade ettiği gibi, basit bir kaldırım oynamasını teşhis bile edemeyen belediye, Gebze’de tam bir bilirkişi olmuş, enkaz kalkmadan suçu metroya atarak acıyı nasıl siyasi malzeme yaptığını göstermişti. Kimse merak etmesin, İzmit’i bu çirkin, yetersiz, samimiyetten uzak şahıslardan kurtaracağız”.
İŞTE O BELGEDE YAZANLAR
10 Kasım 2025/Pazartesi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na
İzmit Sanayi Mahallesi, Ayşenur Sokak, No:13 adresindeki yapıda kayma olduğu şikayeti üzerine ekiplerimiz tarafından yerinde yapılan gözlemsel inceleme ve kontrol neticesinde, herhangi bir olumsuzluk gözlemlenmemiştir.
Yine aynı adres ve yakın çevresindeki Kozalı, Lalezar ve Ayşegül Sokağın bazı bölümlerinde zeminde hareketlilik (asfalt kalkması, parkelerde yukarı yönlü hareketlilik) olduğu gözlemlenmiş, ancak elimizdeki imkânlarla nedeni anlaşılamamıştır.
Gerekli kontrol ve incelemelerin tarafınızca yapılması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.
Cem Güler
İzmit Belediye Başkanı Adına
Belediye Başkan Yardımcısı
Gündem, 14 Kasım 2025 10:19
Yorumlar (0)
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
Sarıdoğan: Engelliler için farkındalık ve çözüm günü olmalı
Başkan Gökçe’den yeni EYDEM müjdesi!
Rallide 2025’in 7’inci ve son yarışı Kocaeli’de
Hürriyet: Sizin gibi insanların ölümüne sebep olmadık!
Zeytinoğlu enflasyon verilerini değerlendirdi: Üretim maliyetleri açısından olumlu bir gelişme
AKP’de milliyetçi tabanı kaybetme kaygısı
Büyükakın, Dilovası faciasında ihmali olan yöneticilerle ilgili açıklama yapmalı
İktidar Suriye’deki Alevi katliamlarına sessiz kalarak suça ortak oluyor
Büyükakın: Gelecek, iyi eğitilmiş gençlerde
Eftal Turizm’den KOTO üyelerine indirim
OYAK Çimento Fabrika Direktörü Turan, Everest Dağı’na tırmandı
