Gölcük'te nefes kesen yarış!
Spor, 10 Kasım 2025 19:22Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Türkiye 2. Geleneksel ATV Yarışları, zorlu parkurda yaşanan mücadeleler ile nefesleri kesti.
Gölcük Belediyesi, Hasaneyn Yasakdüzü’nde nefes kesen bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gölcük Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2. Geleneksel ATV Yarışları, nefes kesen yarışların ardından sona erdi. Üç gün boyunca 150 ATV tutkununu bir araya getiren ve büyük ilgi gören etkinlik, zorlu parkurlarda gerçekleşen yarışların ardından ödül töreniyle sona erdi.
Yüzlerce İzleyici Heyecanla Takip Etti
ATV etkinliğinin açılışına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ATV tutkunları, aileleri ve yüzlerce izleyici katıldı. Zorlu bir parkurda düzenlenen yarışlar; Başkan Sezer’in yarışmacılara başarılar dilediği konuşmasının ardından verdiği start ile başladı.
İzleyiciler Çamurdan Nasibini Aldı
Çamur ve su dolu engebeli parkurda kıyasıya yarışan ATV tutkunları, zaman zaman zorluklar yaşadılar. Parkurda ilerlemekte zorlanan sürücülere ise görevli araçlar yardım etti. Yarışları güvenlik şeridinin ardından takip eden seyirciler ise heyecan dolu anları kaydederken, parkurda yarışan ATV’lerden sıçrayan çamurlardan nasibini aldılar.
.gif)
Spor Kenti Gölcük Heyecanın Merkezi Oldu
Zorlu yarışların ardından dereceye giren yarışmacılara ise ödülleri törenle takdim edildi. Törende yarışmacılara ödüllerini takdim eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Spor Kenti Gölcük sloganı ile böylesine heyecan dolu bir etkinliğe ev sahibi yapmaktan gurur duyduklarını dile getirdi. Başkan Sezer, dereceye giren yarışmacıları tebrik ederek, etkinliğe katılan ve görev alan herkese teşekkür etti.
Sporculardan Gölcük Belediyesi’ne Teşekkür
Yarışlarda dereceye giren sporcular başta olmak üzere etkinliğe katılan tüm adrenalin tutkunları, etkinliğin düzenlenmesini sağlayan Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve tüm belediye ekibine teşekkür ettiler.
2 Kategoride 6 Sporcu Dereceye Girdi
Kıyasıya geçen yarışların sonunda; S1 Clas kategorisinde; 1. Fatih Şenol-Kocaeli ATV, 2. Fehmi Sevim- Denizli ATV, 3. Uğur Erenkaya-Çamurbatak, S2 Clas kategorisinde; 1. Burak Kaya-İstanbul ATV, 2. Emre Yurdakul-Sakarya ATV, 3.Oğuzhan Turan-İstanbul ATV.
Spor, 10 Kasım 2025 19:22
Yorumlar (0)
Bir bavula sığan hayatlar: Mübadele’nin 103. yılı İzmit’te anıldı
Kocaeli Valisi Aktaş, Boks Şampiyonasını izledi
Saadet Partisi, yerelde çözüm odaklı projelerle hazır
Tarlada 10 lira, markette 40 lira!
Akaryakıta büyük zam yolda!
Gölcük’te o çalışmalar yaz ayına yetişecek
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek!
Yurt dışından konut alımı rekor kırdı!
Kocaeli’de kütüphaneler gençlerin tek adresi haline geldi
Nereye baksanız kayırma, torpil var!
Pazarda da kredi kartı dönemi başladı
Büyükakın, Gölcük’te partililerle bir araya geldi
Bariyer sistemi ile atıkların İzmit Körfezi’ne ulaşması engelleniyor
İGSAŞ’a İyi Fikir Ödülü
Erken seçim diyenlerin oranı yüzde 60'ı da geçti
Sefalet ücretlerine karşı ayağa kalktılar!
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
Erdoğan CHP'lilere yine demediğini bırakmadı!
Kocaeli trafiğinde kasisler neye göre belirleniyor?
Emeklilerle ilgili o düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruldu
Kocaeli Büyükşehir’in yeşil alan uzmanlığı Almanya’daki fuarda gözler önüne serildi
Emekliye iki bayramda zamlı ikramiye!
İzmit’te daha düşük maliyete hizmette süreklilik
İşte en genç seçmene sahip parti!
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi olmayı başardı
Açlık sınırı asgari ücreti solladı
İzmit’te o caddeye Kocaelispor logolu trafo binası!
Altın ve gümüşte bir dalgalanma hareketi yine bekliyorum!
Körfezli çocuklar doyasıya eğlendi
MHP'li başkan bir kadını darp etti
Darıca’da Türkiye Boks Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Dış ticarette 92 milyon dolarlık açık
Karamürsel’de Osmanlı mezarları koruma altına alındı
KOSGEB destekleri KOTO’da anlatıldı
Semt polikliniği ne zaman yapılacak?
AKP'lilere küskünleri arayın talimatı
Tüpraş'ta korkutan patlama!
