Yıldızlar Yatırım Holding, Fehmi Yıldız adına hatıra ormanı kurdu
Gündem, 07 Kasım 2025 15:18Yıldızlar Yatırım Holding, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü öncesinde İzmit’te gerçekleştirdiği etkinlikle Fehmi Yıldız Vakfı Hatıra Ormanı’nın ilk fidanlarını çalışanlarıyla birlikte toprakla buluşturdu. Holding, “Köklerimiz geleceğe uzansın” diyerek attığı bu adımla çevreye ve sürdürülebilir yaşama olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.
Türkiye’nin en köklü sanayi gruplarından biri olan Yıldızlar Yatırım Holding, doğaya kalıcı bir katkı sunmak ve gelecek nesillere yeşil bir miras bırakmak amacıyla hayata geçirdiği Fehmi Yıldız Vakfı Hatıra Ormanı’nın ilk fidanlarını toprakla buluşturdu. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü öncesinde gerçekleştirilen etkinliğe Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız ve Sakarya Orman Bölge Müdürü Metin Topçu da katıldı. Etkinlik kapsamında, Yıldızlar Yatırım Holding ve grup şirketleri çalışanları, İzmit Kocaeli’nde belirlenen sahada geleceğe nefes olmak için bir araya geldi. Proje kapsamında toplam 22.500 adet fidan toprakla buluşturulacak.
Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, “Yıldızlar Yatırım Holding olarak çevreye yaptığımız her katkının, geleceğe bırakılacak en değerli yatırım olduğuna inanıyoruz. Bu inançla, ‘Köklerimiz geleceğe uzansın’ diyerek Fehmi Yıldız Vakfı Hatıra Ormanı’nı hayata geçiriyoruz. Doğaya kazandırdığımız her fidan, gelecek kuşaklara bırakmak istediğimiz yaşanabilir bir dünyanın sembolü… Bu anlayışla, yalnızca bugünü değil, yarını da korumayı sorumluluğumuz kabul ediyoruz. Bu nedenle gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için adımlar atıyoruz. Fehmi Yıldız Vakfı Hatıra Ormanı, sürdürülebilir bir gelecek için inancımızın ve kararlılığımızın simgesi olacak” dedi.
Gündem, 07 Kasım 2025 15:18
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
