Özdağ ve Davutoğlu kapıştı!
Siyaset, 04 Kasım 2025 18:50Özdağ, "Davutoğlu, zerre kadar cesaretin varsa gel benimle istediğin TV’de tartış. Ve sen utanmadan CHP’nin vatansever seçmeninden aldığın oylar ile yine Erdoğan’a yalakalık yaparak AK Parti’ye dönmeye çalışıyorsun. Çünkü sen siyasette bir hiçsin. Partinin halkta karşılığı yok." ifadesini kullandı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun kendisine yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.
"LAFININ ARKASINDA BİLE DURAMADIN"
Özdağ, "Ahmet Davutoğlu, daha önce buna benzer terbiyesiz bir iftirayı 'Ümit Özdağ MOSSAD’dan ders almıştır' diye attın . Ben de seni mahkemeye verdim. Ve dilekçem de dedim ki, mahkeme Türkiye Cumhuriyeti devletinin bütün istihbarat birimlerine yazı yazsın ve sorsun. Ümit Özdağ’ın MOSSAD veya başka bir yabancı servis ile ilişkisi var mı? Senin avukatın ne cevap verdi Ahmet Davutoğlu? 'Ahmet Davutoğlu Ümit Özdağ’ı kastetmemiştir' Lafının arkasında bile duramadın. Bunun üzerine dava düştü. Ve senin avukatın benden ücreti vekâlet istedi. Mahkeme kayıtları ortada." dedi.
"KÜÇÜKSÜN AMA BU KADAR KÜÇÜLMESEYDİN"
Gelelim benim akademisyen kimliğime yapmış olduğun saldırıya…Ahmet Davutoğlu, küçüksün ama keşke bu kadar küçülmeseydin: Davutoğlu, zerre kadar cesaretin varsa gel benimle istediğin TV’de tartış.
Benim hayatım Erdoğan ve politikaları ile mücadele ile geçti. Ancak senin yıllarca yalakalığını yaptığın Erdoğan seni kapının önüne koydu.
Ve sen utanmadan CHP’nin vatansever seçmeninden aldığın oylar ile yine Erdoğan’a yalakalık yaparak AK Parti’ye dönmeye çalışıyorsun. Çünkü sen siyasette bir hiçsin. Partinin halkta karşılığı yok.
"KORKMA GEL TV'DE TARTIŞALIM"
Ahmet Davutoğlu, korkma gel TV’de Türk milletinin önünde tartışalım. İstersen Bebecan’ı da getir. Siz ikiniz ben tek başıma.
DAVUTOĞLU NE DEMİŞTİ?
Davutoğlu katıldığı yayında şu ifadeleri kullanmıştı:
"Bu zat, çıktı televizyonda 'MOSSAD ile birlikte çalıştık' dedi. Sen MOSSAD'dan brifing alarak yetişeceksin, sen utanmayacaksın, bana laf edeceksin öyle mi? Siyasetçi olmak önce kendi milletine bağlı olmaktır, yabancı devletlerden brifing almamaktır. Utanması gereken sensin.
Cumhurbaşkanı'na yaltaklanmak için de 'Sayın Cumhurbaşkanı bunlardan daha iyi siyasetçi' diyor. Bu konuda hak ettiği cevabı alır. MOSSAD'dan brifing alırken ben Türk dünyasının davasının peşindeydim. Kırgızistan'da 103 Türk boyunu bir araya getirip savaşı bitiren bendim. O sırada MOSSAD'dan brifing alıyordu. Bunlar milliyetçilik değildir, bunlar Kürt düşmanlığı, Arap düşmanlığıdır.
Siyaset, 04 Kasım 2025 18:50
Yorumlar (0)
Körfezli özel çocuklardan keyifli ve eğitici ziyaretler
Kocaeli’nin ulaşım vizyonu Berlin’de vitrine çıktı
Ders saatleri 40 dakikadan 30 dakikaya düşürülecek
İSU’dan baraj çevrelerine yakın koruma çiti
İzmit Belediyesinden öğrencilere pizza
Kocaeli’yi Kitap Fuarı heyecanı sardı
Mansur Yavaş istifa ettiğini açıkladı
Kartepe Kent Meydanı’nda tehlike geliyorum diyor!
Motorine indirim geliyor
Yeni nesil ATM'lerde kart yok!
Körfez Gençlerbirliği potoda lige galibiyetle başladı
Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını açıyor
O ilçede okul kantinlerine sıkı denetim
Bu belirsizlik ve mağduriyet bitsin artık!
Annesi vahşice öldürülen kızı linç ettiler!
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
